| Mihail123456 a întrebat:

Cineva care vrea sa ma invete despre viata si cum se cucereste o fata nici o data n-am iesit cu o fata poate ca nu va vine a crede dar asta e! cum se ese in oras etc nu stiu absolut nimic habar nu am sincer! am fost tinut doar in casa de ai mei parinti pana acum ceva timp cand eii au decedat si unul a plecat in strainatate!?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand sa nu fii timid, daca o sa stai rusinos acolo in scaun fara sa zici nimic n-o mai scoti a 2-a oara.
Trebuie sa fii un tip placut, sa o faci sa rada si sa se simta relaxata in compania ta.
Pur si simplu chemi tipa aceea la un suc. Acolo iti recomand sa-i deschizi usa si eventual sa-i tragi scaunul pentru ca sunt niste gesturi mici care conteaza. Comandati, vorbiti, si eu as recomanda sa-i platesti si consumatia, dar acum e 100% alegerea ta.
Dupa o conduci acasa si peste vreo ora, nu imediat cum ai lasat-o pentru ca e ciudat sa-i spui ca te-ai simtit bine cu ea si poate mai iesiti pe viitor.

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns (pentru Mihail123456):

Adica nu cum ai vazut-o intrand pe usa ii dai mesaj ca sincer pari disperat. Las-o 2-3 ore ca sa ii dai un pic de gandit gen `oare el cum a vazut seara`. Nu-i da nici semne de foarte mare entuziasm din prima, fii cumva neutru dar nici prea distant.

| Adry05 a răspuns (pentru Mihail123456):

Ii...spui numele si o intrebi la randul ei cum o cheama? intrebarile astea sunt chiar inutile, lucrurile astea trebuie sa vina natural nu controlate 100%

| T0T a răspuns:

O cucerești prin modul tău de a fi neinfluențat de ceea ce vrei să pari ci de ceea ce ești cu adevărat. Pentru mine asta înseamnă să cucerești cu adevărat o fată.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

De exemplu uite tipa care deja abordează problema în modul ăsta "trebuie să fii așa, trebuie să faci aia și cealaltă". Mie mi se pare superficialitate dusă la extrem, adevărul e că nu trebuie să îți impui niște norme în comportament pe care să le consideri lege, fii tu însuți mereu.