Eu am avut cateva jucarii printre care si n ursulet maricel care avea un pui. Numele lor : cel mare : Martin iar cel mic Ionut, asta pentru ca imi placea d eun baiat cu numele Ionut la gradinita. i-am primit de la nasa mea si incA il mai am pe cel mare iar pe cel mic i l`am dat verisoarei mele. Eu nu obisnuiam sa ii rod, doar la papusile barbie le rodeam picioarele si mainile si le ramaneau pe jumatate. Tin minte ca atunci cand aveam vreo 4-5 ani si plecam in excursii cu parintii sau in vacante il luam cu mine ca sa imi tina de urat. Mai aveam o papusa grasuta de la matusa mea pe care o botezasem Olguta, tot pentru ca imi placea numele asta, asa o chiema pe o fata de la gradinita. . Le faceam haine multe sau uniforme, mai ales cand am invatat sa cos pe la 7-8 ani si apoi faceam scoala cu ele, cu catalog, caietele si fiecare avea penarul lui si plastelina.
Interesanta intrebare imi aminteste de copilarieee.:X
Aveam un catelus mare il chema Ronald Era atat d emare, si i-am scos ochii si la fel ca tine ii rodeam Am multe amintiri cu el, odata l`am legat cu ata de papiota si i-am dat druymu pe geam(stau la etaju 3 )atas`a rupt si am coborat dupa el eram mica si aproapte imi dadeau lacrimile cand cineva il lua si zicea ca nu mi`l mai da inapoi. Din pacate nu-l mai am, am o sora cu un an mai mica ca mine si nu ar fi avut nevoie ca am renuntat la jucarii in acelasi timp. L`am dat la o gradinita sa se joace si alti copii cu ronald a meu era prea mare si fara ochi insa copii de la gradinita l`au adorat din prima zi mai am si o papusa ella cu aceasta dormeam(si acum mai dorm cateodata) pe ea chiar nu am sa o dau niciodata. Lucrurile astea ma fac sa`mi fie dor de copilarie
Eu mai am si acum o papusica mica, cu parul galben pe care o cheama Gâgâ. A trecut prin multe...Cand a cumparat-o mama, a uitat-o in tren (pe drumul spre casa) , dar s-a intors dupa ea.Are manutele si piciorusele dintr-un fel de cauciuc, si i-am ros si eu cateva degete .
Mai am cateva; mi-au luat veri/verisoare din ele.desi eu nu am vrut sa le dau
mai am un soarece mare fara ochi(i-am scos ochii cand eram mai mica), 3 ursuleti(cu unul dorm noaptea, il cheama ursache), 2 ratio, o rata, un caine si un iepuras.tot ce mi-a ramasinsa anul acesta cred ca o sa mai cumpar cateva pentru ca au ramas prea putine si imi plac mult jucariile de plus
eu nu le rodeam.decapitam papusile(aveam o armata intreaga de papusi fara cap), iar jucariile de plus le pupam si le mangaiam
Aveam multe animale de plus(si inca mai am), dar cel mai drag mi-a fost un bebelus adus de matusa mea. Il chema Enrique, era chel si avea multe hainute. Ii apasam pe burtica si zicea " mama".
De asemenea, ma jucam foarte mult cu masinutele si papusile. Cu masinutele construiam in nisip drumuri, castele si intram cu masinile pe-acolo. Cu papusile nu prea-mi placea deoarece eu nu aveam multe( si alea pe care le aveam sufereau mult:aveau capu` sau mana scoasa). In schimb, adoram sa le fac hainute, sa am cat mai multe, doar sa le privesc.
Imi amintesc cand am chemat o vecina la mine si eu am mers la magazin(eram mica, aveam vreo 10 ani). Cand m-am intors, ea se indrepta spre casa tinandu-se de burta. I-au iesit afara picioarele papusii si m-am prins de ce-a vrut sa faca. I-am cerut-o, dar a inceput sa planga. Dupa ceva timp, a venit mama ei la mine si mi-a zis sa i-o las macar in seara aia. I-am lasat-o si nici n-am mai cerut-o.