| diu a întrebat:

Cineva mi. a facut ceva ca idurile. tata mai degraba care sta toata ziua la calculator, si mi-a schimbat intrebarile alea de la yahoo cand dai forgot pasword stiti? Nu pot sa fac nimic sa imi recuperez idurile? am 3 iduri care nu merg si mi-am facut altu d cateva luni da ma tem ca si la asta o sa faca la fel x(crying eu nu mai suport

1 răspuns:
| DeyCj a răspuns:

Păi dia, le poţi recupera dar trebuie să îţi cunoşti datele de pe acele conturi, cum ar fi întrebările de siguranţă şi mail-ul alternetiv, şi să corespundă cu cele din Id-uri. Tatăl tau nu are cum să intre pe conturile tale numai da aîti află parola şi ID-ul tău.Altfel nu are cum. Poate nu ai fost atenta şi te-ai lăsta logată pe mes folosind opţiunea aia cu remember my ID and password.Pe viitor protejează- ţi intimitatea, mai ales dacă nu eşti singurul user al calculatorului ori prin creera unu cont propriu pe computer şi o parolă pe care numai tu să o ştii unde să îţi pui tu tot ce ai tu nevoie fără a avea acces nimeni în afară de tinesau foloseşte messengerul fără a mai bifa obţiunea aia la logare ca să îţi ţina minte ID-ul şi parola, iar după fiecare logare intră în
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
şi şterge de acolo folder-ul(cu tot ce conţine acesta) care are ca titlu ID-ul tău de messenger şi astfel nu vei mai da ocazia la numeni să îti violeze intimitatea, precum şi din registru windows-ului, unde vei localiza următoarea cheie:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\profiles
şi vei şterge cheia cu ID-ul tău de acolo folosind Delete.
Suces şi sper că te-am ajutat.