Iti poti recupera si vechiul cont pentru a-l inchide, ca sa ai siguranta ca persoana care ti-a spart parola nu se foloseste de contul tau pentru a face tampenii.Ai acolo o optiune cu:am uitat parola, dai acolo si urmezi pasii, iar parola iti v-a venii pe mail
Cel mai sigur este sa iti faci alt cont pentru ca acea persoana iti poate schimba parola la nesfarsit Si apoi denunta contul la care ti-a schimbat parola.
Ista este al 2 cont pe care mi le-am facut ..nu stiu cum poate intra pe fb meu si sa imi schimbe parola daca eu de fiecare data cand ies de pe fb ma dezloghez
Dacă încă mai ai parola la email-ul pe care îl folosești pentru a te loga pe Facebook e foarte simplu. Cum deschizi pagina principală ( http://www.facebook.com ) acolo unde pui parola de obicei, dedesubt este un link ''Ți-ai uitat parola?''. Apeși pe el și bagi e-mailul pe pagina în care îți apare. Intri pe mail și ai primit un e-mail de la facebook în care ți se explică ce să faci mai departe. Sper să-ți fie de ajutor. :)
Am un fb George Stefantz si aseara l-am facut si acum nu mai merge eu nu am schinbat parola si imi zice ca parola este gresita