anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva mi-a zis ca "Cu cat te gandesti mai mult la o fata cu atat o sa fie ea mai departe de tine". Atunci nu l-am crezut, dar e adevarat. Acum va intreb pe voi, de ce?

Răspuns Câştigător
| TCosminn a răspuns:

Pentru ca femeilor nu le place ceva ce pot avea simplu, ele vor sa fie complicat. Gandurile pe care le ai despre ea te dau de gol atunci cand o vezi sau te vede ea. Altceva, odata ce unei fete i se pare ca iti place de ea si nu indraznesti sa ii marturisesti asta, te considera las, daca ii spui, nu e interesata. Solutia? Legea penuriei. Femeile vor ceva ce cred ca nu pot avea, un barbat de care multe altele sunt atrase. De ce? Ca ea sa il aiba pe cel pe care toate celelalte il doresc. E psihologic efectul.

| anonim_4396 explică (pentru TCosminn):

Pentru ca nu este raspuns mai bun, nu pentru ca e cel mai bun raspuns

| TCosminn a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am incercat sa iti dau un raspuns din experienta mea. Am facut abstractie de faptul ca ce ai scris intre ghilimele e oarecum incerc. Ma refer la cuvantul "departare". In ce sens departe? Ca nu iti da importanta? Daca vrei un raspuns scurt si la obiect, la care sa meditezi, iti spun asta, totu lconsta in atitudine. Daca iti pare rau pentru funda, data viitoare te rog sa fii mai atent si sa dai pe merit. Pacat ca nu se poate da inapoi. De curiozitate, prin ce criterii filtrezi "cel mai bun raspuns"?

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ei na, dacă se referea la dorul, care intervine, când persoana iubită se află la distanță?! Dorul poate fi atât de mare, încât ți-ai dori ca omul iubit să fie aproape, iar el să fie atât de departe, mai ales atunci, când nu îl poți atinge! ))

| mentholinks a răspuns:

Pentru ca nu functioneaza bine legea atractiei.