Aceeasi varsta, acelasi sentiment. Mi-am revenit cam in o luna.Mi-am facut un jurnal si am scris tot ce aveam pe suflet sau daca ai o persoana apropiata poti sa te descarci la ea(eu nu am avut).m-am simtit mult mai bine iar acum sunt vesela si plina de viata. Sper ca sfatul meu sa fie bun.Aaaa...nu uita. Daca iti faci un jurnal tinel ascuns cat mai bine s-ar putea sa ai vreo surpriza ca cineva sa il gaseasca. Eu dupa ce mi-am revenit l-am bagat pe foc, asa nu va afla nimeni ce am scris in el.
Asta si e frica,sa nu afle cineva de ceea ce am scris in jurnal,ca daca afla cineva(intru in pamint),mai ales daca afla parintii(si asta poate fi doar din intimplare).Dar oricum e o foarte buna idee sfatul tau, asa ca o sa incerc, mersi
Mersi pentru funta
Ai devenit o fata emotiva. Si da mi s-a intamplat si mie e din cauza uni sentiment puternic pentru un baiat, esti indragostita dar te-ai pierdut speranta in acea dragoste. Ai cazut intr-o depresie si iti vei reveni mai usor daca ti-ai face un iubit sau daca vei fi iubita celui de care esti indragostita. exact asa mi s-a intamplat si mie.