| Dina a întrebat:

Cintece de Bahh Tee, ginduri foarte lungi, adinci, si pina la urma totusi nesfirsite, amintiri mai putin bune... ce se intimpla? De ce in ultima vreme am devenit asa de romantica si in acelasi timp trista? Sunt o fire mai tacuta(nu stiu daca ma pot numi timida), in acelasi timp nimeni nu se plictiseste in preajma mea, ceea ce ar insemna ca sunt vesela dar in ultima vreme totul s-a schimbat, colegii ma intreaba ce-i cu mine? de ce sunt asa trista? zic ca nici nu ma recunosc.De la ce se pot intimpla toate acestea? oare acel sentiment de simpatizare catre un baiat? totusi nu cred ca numai aceasta poate fi cauza.Vi s-a intimplat si voua sa fiti in asa situatii? Ati revenit la realitate sau s-a dovedit a fi aceea o schimbare?

Dina, 14 ani.

Răspuns Câştigător
| AnDrUtZzA_4008 a răspuns:

Aceeasi varsta, acelasi sentiment. Mi-am revenit cam in o luna.Mi-am facut un jurnal si am scris tot ce aveam pe suflet sau daca ai o persoana apropiata poti sa te descarci la ea(eu nu am avutbig grin).m-am simtit mult mai bine iar acum sunt vesela si plina de viata. Sper ca sfatul meu sa fie bun.Aaaa...nu uita. Daca iti faci un jurnal tinel ascuns cat mai bine s-ar putea sa ai vreo surpriza ca cineva sa il gaseasca. Eu dupa ce mi-am revenit l-am bagat pe foc, asa nu va afla nimeni ce am scris in el. happyhappy

| Dina explică (pentru AnDrUtZzA_4008):

Asta si e frica,sa nu afle cineva de ceea ce am scris in jurnal,ca daca afla cineva(intru in pamint),mai ales daca afla parintii(si asta poate fi doar din intimplare).Dar oricum e o foarte buna idee sfatul tau, asa ca o sa incerc, mersi happy

| AnDrUtZzA_4008 a răspuns (pentru Dina):

Mersi pentru funtabig grin

3 răspunsuri:
| blackangel95 a răspuns:

Ai devenit o fata emotiva. Si da mi s-a intamplat si mie e din cauza uni sentiment puternic pentru un baiat, esti indragostita dar te-ai pierdut speranta in acea dragoste. Ai cazut intr-o depresie si iti vei reveni mai usor daca ti-ai face un iubit sau daca vei fi iubita celui de care esti indragostita. exact asa mi s-a intamplat si mie.