Trusth is like a mirror you can fixe it if is broken but you can still see the crack in a reflection
stii cum e sa ii ceri timpului sa repete.momentele cand respirai doar prin zambete?
N'ai habaR cât de greu i'a fost, dar a tRecuT."
"Si crede-ma cand iti spun ca nu ma meriti!"
Spui ca nu mai sunt la fel. ca m-am schimbat. dar de fapt n'ai ajuns sa ma cunosti cu adevarat."
Au fost momente-n care nu mai doream nimic.
Si nu te urasc pe tine. urasc zilele cand imi zambeai frumos
O sa am mereu acel ceva, care ti`l doresti tu.si nu-l mai are altcineva
Eu am un fel de paradis in care nu se spun cuvinte, in paradisul meu doar se simte
Iti e dor de mine, am dreptate? Pentru ca atunci cand ai fost cu mine, am trecut prin toate!"
Si`mi ramane speranta ca el nu va fi ca tine!"
Te rog fii serioasă fată. Javra n-a ţinut la tine niciodată
"Spui punct! Dar nu se termina niciodata! Pentru ca te atrage ca nici o alta fata!"
"Nu sunt aici doar ca sa fie una in plus.Am ajuns unde vreau si am prea multe de spus."
Eu te ascult acum. Hai minte-ma cat vrei si lasa-ma sa vad cat dai din tine si apoi poate o sa gasesti pe cineva sa te inteleaga."
Si! Inca mai pot zambi'
"Principala problema a baietilor de bani gata este sexualitatea, astfel singura diferenta dintre o fata si un Porsche este ca atunci cand distrugi o fata... tati nu te cearta.
Valoarea unui baiat e data si de fata care o are la brat
Si ce daca este inca un copil? stie sa isi faca parul sa vrei sa-ti treci mana prin el si stie sa zambeasca timid ca sa vrei sa o mai vezi o data
"Asta'i pentru noi, pentru noptile pierdute, pentru sticlele golite, in cateva minute
"Eu sunt cea care voi invatsa din cand in cand ca sa te iert!
"Daca totul a iesit perfect, inseamna ca ai gresit ceva.
M`a avut si m`a pierdut... acum ma vrea,nu se mai poate!"
Insa ce nu.ti poate lua nimeni,e respectul de sine si mandria care in picioare te tine!
"No questions, i'm in love!:
Doar tu esti cel care ma face sa zambesc! "
Acelasi lOc, alt timp cu alte amintiri
Sunt atâtea-n viaţă si nu trebuie’ sa le pierzi!"
"E atat de dulce cand O strangi la piept
You take my breath away. with everythin' you say
Doar un moment sa vezi prin ochii mei ar fi de ajuns
Am vazut in oameni ce nu vroiam sa vad vreodata
"Dar zambetul ei pare k poate s`aduca in orice viata culoare, soare.
Printre culori, ma vezi cum zambesc la soare, E atat de bine ca nu-mi mai trebuie nici macar de mancare."
"Nu sunt cea mai buna, deci asteapta-te la ce e mai rau."
"Cum te porti, cum arati si cum razi tu la mine... Zambetul tau imi da fiori si asta o stii bine
E genul de fata care te vrea, dar n-are nevoie de tine..."
Cand e fericita, surasul ei n-are egal!"
Sunt tot ce vrei. si nu mai poti avea. tot ce'ai avut. si n'ai stiut pastra
Zâmbeşte iar şi priveşte puţin, orice pahar pe jumate gol e şi jumate plin
Îmi pare rău că am crescut înainte de timp, îmi pare bine'n schimb c'am învăţat de mică să simt."
A fost un fel de dragoste la prima vedere.cand ma gandeam ca asta e, tu mi-ai dat putere."
O sa fiu buna cu cine merita...Si rea cu cine trebuie!"
Imaginatia merge departe dar e zero fara fapte."
"Nu las capu` plecat si nu spun nici ca ma doare."
"Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te intelege! Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost rece
Ca oricat ai incerca n`o sa reusesti. stii bine, sa uiti zilele senine
Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you
"M`am resemnat cand trebuia sa sper…am ascultat cand trebuia sat tzip.am kutat ce se stia pierdut am deschis ce trebuia sa inched
Nu trebuie sa mai cauti, iti spun eu unde sunt. în cartier, cu fetele. acolo unde m`ai cunoscut.
Aşa micuţă cum spui tu că e, păstreaz-o lângă tine că ea te iubeste."
"Mi-a zis odata mami o vorba desteapta: "printeso, nu alerga dupa caleasca care nu te-asteapta
Sunt perfect imperfecta de cand` ma stiu.Doar ca` am curaj sa fiu cine sunt pana nu`i prea tarziu."
Si zambeste... Cineva Acolo Sus te iubeste..."
"Stii, toate noptile tarzii. S-au stins cand tu mi-ai spus. Ca stai cu mine orice ar fi...
Spuneai ca vrei sa schimbi lumea. Intreaba-te mai intai daca se merita!
Imi place cum ma privesti, imi place cum imi zambesti, imi place la nebunie cand bati apropouri ca ma iubesti; x"
Ia`mi amintirea pe care mi-a lasat`o si distruge`o! Smulge`mi din piept dorinta de a mai fi cu el. Sterge cu sarutarile tale tot ce a sarutat el.
"Problema ta e si problema mea! Daca tu dai de belea dau si eu! Unite asa am fost mereu! Langa tine nimic nu e greu!"
Iti multumesc ca ai fost tot timpul langa mine, chiar si atunci cand tot raul mergea spre bine"
Cu toate faptele, ea va fi cea care nu` 0 sa`mi int0arca niciodata spatele
Si stiu ca e greu sa vrei dar sa nu poti sa-i dai uitare.
Ca nimeni nu te face sa ai lumea la picioare.
Nu putem rupe o singura pagina din viata noastra, dar putem arunca toata cartea in foc.
Cand am avut toate raspunsurile, intrebarile s-au schimbat.
Bucura-te de lucrurile marunte, caci intr-o zi s-ar putea sa privesti inapoi si sa descoperi ca erau importante.:X
Libertatea mea nu este decât absenţa fricii, ignorarea sau uitarea ei.
Fericirea nu ţi-o poate da cineva, cineva ţi-o poate doar lua.
Iubirea? Ce-i iubirea? se gândea el. Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o particică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucruril
Bi3 întreabă: