anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Citesc niste carti foarte frumose=Invitatie la vals.Scrisoare de dragostedragoste-.Nu pot sa cred cum sunt si baietii\fetele.Nu exista tonele de machiaj, lipsa bunului simt, tehnolohia asta si doar puritatea si sinceritatea.Ce repede au trecut toate.Ce credeti am dreptate?

Răspuns Câştigător
| kiduţa18 a răspuns:

Trist că facem parte din generaţiile în care nu poţi ieşi afară dacă nu eşti machiată de zici că eşti în club. Nu ai like-uri la poze dacă nu-ţi arăţi curu sau ai poze de zici că pozezi pentru Playboy. Trist că şi noi suntem etichetaţi ca şi restul generaţiei. Îmi pare rău că a dispărut naturaleţea şi toţi apreciază mai mult falsitatea şi machiajul.

| AnneMarie78 a răspuns (pentru kiduţa18):

Cat de adevarat.Ma bucur ca mai exista astfel de oamneii ca tine.

| kiduţa18 a răspuns (pentru AnneMarie78):

Sentimentul e reciproc! Şi eu mă bucur că am găsit pe cineva pe aceeaşi lungime de undă.

| AnneMarie78 a răspuns (pentru kiduţa18):

De unde esti?

| kiduţa18 a răspuns (pentru AnneMarie78):

Îţi dau mesaj.

9 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Doar asta vezi tu acum in acele carti. Tot asa am vazut si eu cand avea 14.15 ani si le-am citit; insa intotdeauna a existat mizeria umana, ipocrizia, femei si barbati cu un caracter vulgar, perversi, criminali..etc..sunt alte carti care scriu si despre asta, si chiar in cartile acelea gaseti si personaje cu caracter negativ. E doar o carte, nu te atasa de ea prea mult. O zi buna.

| AnneMarie78 a răspuns (pentru Parintele):

Multumesc mult entru sfat, am vrut sa sublinierz doar ca as vrea sa vad mai multe fete greu de cucerit si putin mai acoperite.

| Deeeni a răspuns:

Si eu citit cartile si sincer m-au impresionat intr-un mod bun. Puritatea aia in vorbe si dragostea aceea care putini pot s-o descrie in cuvinte dar autorul a facut o treaba buna. big grin Pacat ca aseamenea comportament si fetele nemachiate si baieti care nu te lasa gravida ca in ziua de azi la Tv sunt fel si fel de cazuri dar ti-am spus asemenea povesti sunt numai in carti. Daca te uiti pe geam numai colanti cu tinte, tone de rimel, baieti cu piercing, si cate si mai cate. oh go on
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

| AnneMarie78 a răspuns (pentru Deeeni):

Da, m-a ajutat sa imi dau seama ca frumusetea trece, doar bunatatea ramane.

| Deeeni a răspuns (pentru AnneMarie78):

Ma bucur. :*:*