Hm...
Poate s`a speriat, poate acum ca te-a vazut e mai rusinos si nu mai indrazneste sa vorbeasca cu tine.
Poate nu te-a placut?
Tu de ce nu intrii in vorba cu el? Nu ai nimic de pierdut pana la urma Daca iti raspunde mai monosilabic, intreaba`l daca e suparat pe tine si daca zice nu, zi`i de ce se comporta asa...
Sper sa treci peste situatia asta cu bine :*:*
Pwp.
Daca era vorba de 1 zi 2 sa nu vorbeasca cu tine as fii zis ca avea treaba ca si eu mai fac asa la prietene cand am treaba si imi scriu ceva inchid repede si nici nu citesc ce scriu pentru ca am treana. dar 1 saptamana? chiar daca avea treaba in aceasta saptamana se gasea sa iti zica un sal ...si n`are omuu` treaba mereu.si p net ce sa faci, asa important, in fiecare zi?! poate i`a bagat cineva strambe in eg cu u, s`au a vazut ca s`a indragostit de tine si poate nu vroia si mai bine a zis sa nu te bage in seama, banuiesc si eu uite eu iti zic sa iti faci un id, sau sa intri pe un id de care nu stie el, sa-l bagi in lista si sa incerci sa "faci cunostinta cu el", el nestiind ca esti u.si sa nu cumva sa iesi de pe id`ul tau si imed sal bagi in lista de pe ala ca isi da seama, si vezi daca raspunde si pe id ala. Noroc! chiar is curioasa de ce s`a intamplat cu el.pentru mai multe sfaturi add la id nebunie_rozz22 :*:*:*
Daca iti place asa de mult de el eu zic sa il abordezi tu pentru ca si eu am faqut la fel, gen nu il bag in seama eu prima ca imi e teama sau ca poate are trebuie sh l-am pierdut, incerca sa vb serios cu el.adica nu stiu intalniti-va sh spune-i totul in fata, dar mai intai asigura-te ca el nu place pe altcineva pentru ca asta te va rani daca ai auzi de la el! gen ca el are pe alta. ce pot sa mai zic, bafta,! sh ai grija:*
Te inteleg. fara sa-i faci nimic el pur si simplu nu mai vorbeste cu tine... Poate ca si el simte acelasi lucru pentru. tine si te-a vazut cu un alt baiat ca poate ati glumit sau nu stiu exact. Poate doar vrea sa vada cat de mult tii tu la el si ce ai face ca sa il recastigi.Hai sa-ti spun o varianta ca-n filme Deci, Andrei si-a facut o alta prietena si acea prietena ii spune sa nu mai vorbeasca cu tine pentru ca e geloasa sau cine stie... Poate ca te iubeste si totusi, cat de direct ar fi, poate ca ii e rusine sa iti spuna de aceea asteapta momentul potrivit.
Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel macar minuscul Te pup si sper sa poti vorbi din nou cu Andrei si sa vezi ce este Byezz
Deny93, of, Doamne, cred ca ai dreptate! Insa este si ceva putred pentru ca el de obicei vorbeste cu mine primul, nu inteleg, chiar daca eu nu l bag in seama, orice ar fi chiar daca trebuie sa plece, imi zice macar un 'ce mai faci?' si de aste iti zic, intr un fel mi e teama sa nu par disperata dupa el. Mai ales ca nu am nimic impo sa ii spun, imi placea cum vorbeam noi mai demult
Okay nu vreau sa fortez nota, doar sa mai stam asa cate putin la taclale. Multumesc. Ai dreptate, cred ca mai sunt si alte fete care il plac, si banuiesc ca are multe fete cu cares a vb pe mess dar (nu vreau sa ma laud) la naiba, sunt si eu draguta! scuze. Multumesc mult!
irinaaaa09, multumesc de raspuns, insa crede ma el nu e tipul rusinos, nici daca se intalneste cu presedintele e tare ca piatra , crede ma. Mai, cred ca ai dreptate, poate ca nu m a placut. dar daca nu ma mai placea mai vorbea asa mult cu mine, ma mai invita prin alte locuri, imi mai facea cadoul ala? (nu spun care ), cred ca macar 30% m a placea si el.
asa voi face, voi intra in vorba cu el. insa daca citesti mai sus mi se pare ca am sscris de ce nu prea vreau sa intru eu in vb cu el. dar na, pana la umra nu pierd nimic, vorba ta. Merci de sfaaat.
Dσℓℓу, el e un baiat mai activ, cu multi prieteni, facultate si cred ca este si ocupat si mai are si trebuta. Mai se poate sa fie si asta, sa i fi bagat cineva strambe, insa nu prea cred eu ca stiu vfreo pers. care sa faca asta. Mai, mi se pare complicata faza asta cu un nou id, desi cred ca functioneaza in multe cazuri.
Eu vreau sa cred sa am incredere in el, si nu sa il bat atat la cap, m ar putea si prinde pentru ca eu am un fel de a scrie si de a gandi, crede ma nu e prost.
Poate, intr o zi voi incerca.
Multumesc mult ca ma ajuti :X
roberta, nu vroiam sa incep sa povestesc cum ne am cunoscut. Dar sa stii ca eu am fost indragostita de el de la inceput, pentru ca el are amabil mai cu toate fetele si eu am crezut ca el simtea ceva special pentru mine, insa ma inselam, era doar amabil. Ei, si atunci i am luat eu idul am vb, si acum da, pot spune ca reletia a mai crescut si sa infiripat ceva. Nu stiu daca el ma place, sigur, pentru ca el cred ca cunoaste multe fete si are din ce alege, insa vreau sa sper ca macar ma are la suflet, intelegi? Hmm, nu mai tin minte daca am glumit sau flirtat cu vreun baiat, insa de firea mea sunt mai glumeata si e posibil sa l fiifacut intr un fel gelos, cred ca ai dreptate, insa nu sunt sigura.
Sper sa nu si fi facut o prietena? Scuze ca zic asta, e urat din partea mea, insa el nu e frumos , cred ca de asta m am si indragostit de el pentru ca e are un suflet de aur, foarte frumos! Nu cred ca sia facut prietena, sper.
Mi ai fost mult de folos, multumesc enorm.
Multumesc mult, m-ati ajutat mult, sa vedem in continuare. Voi lua seama la ce ati spus.
Trag aer si tot inainte!