| Deeutza_8515 a întrebat:

Cititi detaliile...crying

Vi s`a intamplat sa fi vreodata plecata undeva iar prietena ta sa te trateze cu alta fata spunandu`ti ca tu nu stai cu ea?crying...tocmai mi-am pierdut cea mai buna prietena...sad si simt ca nu mai pot. p. s[nu va bateti joc de intrebare]

3 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Cred ca e greu sa-ti pierzi cea mai buna prietena, dar daca ea tea inlocuit cand tu erai plecata inseamna ca ea nu iti era o prietena adevarata si nu tzinea la tine foarte mult.
Incearca sa o uiti, va fi mai bine asa, fa ti alte prietene si de data asta fi mai atenta cand le alegi.
Sper ca te-am ajutat:*:*:*:
PS:nu mi s-a intamplat asta, si ma bucur pentru ca inseamna ca prieteni mei sunt adevaratzi:*:*:*

| Neimportant a răspuns:

Stai liniştită! Ştiu sentimentu. Mai întâi calmează-te. Aşa, gata? Deci spune-i că pentru tine doar ea contează, aţi ajuns prea departe ca să puteţi da înapoi. cere-i încă o şansă şi tot timpu pe care îl ai tu o să îl dedici eiwinking

| alinoovsky a răspuns:

Salut! Sincer,stiu cum e.Un prieten adevarat trebuie sa-ti fie alaturi si la bine si la greu.Tu ar trebui sa stai de vorba cu ea si sa o intrebi de ce se comporta asa,trebuie sa aiba un motiv. Oricum ar trebui sa iti gasesti noi prieteni,stiu ca cea mai buna prietena e un fel de "jumatate a ta ", dar foarte greu iti gasesti prieteni adevarati. Daca vrei sa mai vorbim, da-mi un mesaj privat si-ti dau id-ul meu.