| anitzafetitza a întrebat:

Cititi tot chiar daca e multwinking Hei TPU am 13 ani si imi place de un baiat! sad sunt cu el la scoala.:.clasa lui e chiar in fata clasei mele ne vedem destul de des in fiecare zi numai ca eu sunt dupamasa la Sc iar el e de dimineața... știe ca imi place de el dar lui la început nu i a plăcut de mine...l am ignorat ceva timp dupa ce ne-am certat pt o faza aiurea dar el a început sa imi zambeasca,ma tot inghionteste așa pe hol cu mana dragut dar eu ma uitam urat la el sau nici nu ma intorceam pt ca imi e Rusine de el nu pt ca nu voiam sa i răspund dar noi nu am vb niciodată in realitate doar pe fb laughing) mie imi e Rusine de el aiurea :]]] apoi nici el nu m-a mai băgat in seama m am simțit prost eram obisnuita cu atenția lui! Dar nici eu nu am făcut nimic... Pff apoi ( din nou ) laughing))) Cică vine si imi zice ca ma iubește, ma ia de mana dacă pana acum ma mai uitam la el ..acum nici măcar nu m am mai întors laughing)winking sa vadă ca e aiurea sa te simți ignorat oricum azi la scoala tot așa a se impingea ușor in mine si am încercat sa ii zambesc! El a zis ceva de genu :,, hoo ca nu mai fac nimic"hee hee) am încercat sa fiu draguta cu el dar se pare ca nu prea ma pricep laughing el a zis ca m a deranjat sau ceva dar in fine sad dupa m am dus la un calorifer, așteptăm sa vina sa vorbească cu mine! M am uitat puțin la el sa își dea seama sa se simtă si el ...nimic! Intenționat făcea așa s a invartit de câteva ori pe acolo si s a făcut ca nu ma vede laughing) nu stiu dacă ii place de mine ...pana in Crăciun l am întrebat dacă ii place de mine si a zis ca mi s a urcat la cap si D astea laughing) m a luat la misto... Acum mi se pare ca a început sa ma placa + postarile lui de pe Facebook imi cam dau de gândit laughing). ce sa fac? Cum pot sa vorbesc cu el? Cum sa il iau dacă sunt așa rusinoasa? Funda va dați seama! laughing)

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Trimite-i pe facebook un mesaj gen "te credeam mai curajos". Nu ii spui nimic direct, dar il inviti la actiune happy

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Daca ti-a zis "hoo", asta inseamna ca este un baiat finut si ca sigur te place. Poate ca este de la tara si are multe animale in curte. Raspunde-i la fel.