Secretiile vaginale in primele saptamani de sarcine sunt total normale, deci nu trebuie sa te panichezi, cu toate ca ai aflat ca esti insarcinata, trebuie sa incepi sa iti gasesti medicul tau ginecolog care va avea grija de tine pe intreaga perioada a sarcinii.
http://clubulbebelusilor.ro/......rcina.html
Pai si durerile?
Dureri sunt modificarile din corp care apar la aparitia unei sarcini, mergi la urgenta si nu mai astepta pana maine daca tot esti panicata pe treaba asta. Durerile nu dispar din momentul ce ai realizat ca esti insarcinata.
Am si uter retrovers.
Ce bine pentru tine, inseamna ca s-a intamplat minunea de a ramane insarcinata, chia si cu spernate de sarcina mici, ca in cazul uterului retrovers.
Da Dar acum nu stii cum sa le Ic parintilor mei mi-e teama sa nu reactioneze urat.
Indiferent cum vor reactiona, tot trebuie sa le spui, pana la urma tot pe capul lor va cadea cresterea acestui copilas, dar cu cat le spui mai repede, cu atat este mai bine!
De ce pe capul lor? Eu cu iubitul meu il vom creste! Cu banii nostri! Doar mama sa imi arate ce si cum sa fac, fiind primul copil.