| Annabella9719 a întrebat:

Cititi ultima intrebare ca sa intelegeti mai bine.Am facut acum 2 teste de sarcina si au iesit pozitive! Se pare ca din cauza aceasta nu imi venea ciclul.Dar atunci de ce am durerile astea? Plus secretii?! E ceva in neregula cu sarcina? sad o sa merg saptamana viitoare sa imi fac un control oricum.

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Secretiile vaginale in primele saptamani de sarcine sunt total normale, deci nu trebuie sa te panichezi, cu toate ca ai aflat ca esti insarcinata, trebuie sa incepi sa iti gasesti medicul tau ginecolog care va avea grija de tine pe intreaga perioada a sarcinii.
http://clubulbebelusilor.ro/......rcina.html

| Annabella9719 explică (pentru MihaelaDart):

Pai si durerile?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Annabella9719):

Dureri sunt modificarile din corp care apar la aparitia unei sarcini, mergi la urgenta si nu mai astepta pana maine daca tot esti panicata pe treaba asta. Durerile nu dispar din momentul ce ai realizat ca esti insarcinata.

| Annabella9719 explică (pentru MihaelaDart):

Am si uter retrovers.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Annabella9719):

Ce bine pentru tine, inseamna ca s-a intamplat minunea de a ramane insarcinata, chia si cu spernate de sarcina mici, ca in cazul uterului retrovers.

| Annabella9719 explică (pentru Violleta2022):

Da happy Dar acum nu stii cum sa le Ic parintilor mei sad mi-e teama sa nu reactioneze urat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Annabella9719):

Indiferent cum vor reactiona, tot trebuie sa le spui, pana la urma tot pe capul lor va cadea cresterea acestui copilas, dar cu cat le spui mai repede, cu atat este mai bine!

| Annabella9719 explică (pentru Violleta2022):

De ce pe capul lor? Eu cu iubitul meu il vom creste! Cu banii nostri! Doar mama sa imi arate ce si cum sa fac, fiind primul copil.