Fiecare e liber sa faca ce vrea. Ce legatura are cu tine? Tu ai plecat, ai facut ce trebuia, ce conteaza ce fac altii? Cu ce te ajuta daca iti spunem ca a gresit?
Buna
Eu cred ca fata aia este o nevertebrata carei nu-i ajunge "distractie" si o cauta dar n-o gaseste si ma enerveaza foarte tare astfel de specii de fete, doar nu trebuie sa le atragi atentie fiindca nu le ajunge ceva in cap.
Parerea mea este ca e imatura si inconstienta. Daca ar fi fost constienta, nu s-ar fi dus nicaieri cu atatia baieti, constientizand cum ai spus si tu ca le-ar fi putut trece prin minte ceva rau. Puteau sa o violeze... Totusi, poate e obisnuita cu astfel de situatii, si asa se comporta de fel, si poate daca baieti i-ar fi propus ceva... ar fi acceptat fără probleme. Asta e... fiecate cu gandirea lui totusi...
E inconstienta,ca multe din tinerele din ziua de azi,care isi spun ''daca patesc ceva, asta e''.De baut bere, nu stiu ce sa spun, poate ca i cunoaste de mai de mult, nu stiu...si totusi e fata...Mda,caracter cam josnic.