Hmmm.....prima perioada mai grea...nu neaparat speciala....in clasa a8a au loc schimbari...si este momentul in care alegi ce sa faci mai departe
Eu as zice ca liceul este perioada speciala pentru adolescenti si mai ales clasa a12a...este perioada in care te gandesti serios la viitorul tau.
Clasa a 8-a este cea mai grea pentru ca ai emotii, lupti pentru a intra la un liceu bun, e ultima suta de metri in care poti demonstra ca ai valoare de liceul X cu renume.
Eu in clasa a8`a aveam ganduri sa mor... Dumnezeule, ce greu am trecut de acea perioada... mi se pare a fi cea mai grea perioada din viata unui adolescent!
Intr`adevar pe cls a 8-a este mai greu decat pe celelalte cls da` mie una mi`o placut fff mult cls a 8-a as vrea sa se mai repete odata:d
Neah...acum poate asa pare, dar sa vezi cum e liceul:X:X
eu sunt ultimul an si as mai vrea sa fac inca o data liceul
Cea mai misto clasa a fost clasa a 8a sa stii si am sa iti dau si cateva argumente: Esti cel mai mare din generala, faci ce vrei prin scoala ca na stii cum stau lucrurile pe acolo de atatia ani... Banchetul de la final de an. ora deschisa in care poti spune tot ce ai pe suflet... si nu vad de ce ar fi clasa a 8a cea mai speciala pentru un adolescent ( eu tocmai am terminat clasa a 8a) si dupa cate stiu clasa a 9a o sa fie perioada speciala pentru adolescenti pentru ca ajung la liceu si acolo apar tentatiile (tigara, droguri, sex etc).
Eu as merge pe clasa a X-a... oricum liceul bate scoala generala la "specialitatea" perioadei
Eu in clasa a 8-a am fost foarte relaxata! Adica nu m-am stresat pana sa cad la extrema cealalta! Depinde cum vrei sa o iei.si trebuie sa depinda si de colegi mai ales! eu numai cand ma gandeam ca e ultimu an cu ei. ma incurajam si mai tare, sa facem cat mai multe chestii impreuna.sa avem c ne aminti mai pe viitor! sincer, nu regret si liceu ii superbbbb viata de licean - cea mai tare in orice caz! asa ca lasa stresu pentru clasa a12-a eventual ca atc sigur o sa avem toti emotii, pentru Bac! :*
Nu cred ca a 8 este cea mai speciala... poate intr-o mica masura dar eu merg pe cls a 10
Elenastoica9 întreabă: