A fost ciudat )in cimitir de inviere.la 12 ani jumate .dar a fost super pentru ca a fost cu persoana potrivita
Pai, primul meu sarut a fost acum 4 zile. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Azi dimineata m-am mai intalnit o data cu el si l-am mai sarutat. Acum a fost mult mai frumos pentru ca nu m-am speriat. Este minunat sa saruti daca iubesti persoana!:X
10 ani clasa a-4a cu un tip foarte dragut dar nu a fost cel mai frumos din viata mea
Dar eu inca nu m-am sarutat (am 12 ani aproape 13 ) cum credeti e normal? vreau si eu sa ma sarut
Aveam 12 ani si m-am dus la bunici la tara acolo am cunoscut o fata de 16 ani eu ii dadeam 14 si intr-o seara cand ne plimbam neam o prit pe o canapea si am intrebat-o daca ii place de mine si ea a sp ca da si am sarutato. Ea mia sp daca mi sa mai sp ca sarut foarte misto, dar eu ca sa nu ma fac de ras am sp ca da dar era primul meu sarut
Xoxoxkissyou întreabă:
VanessaVaneeXo întreabă:
Elenastoica9 întreabă: