| OjogOctavian11 a întrebat:

Cn imi poate zice si mie cum sa fiu mai popular la scoala? Stau in banca cu cea mai populara fata si nu stiu cum sa fiu mai popular.

Răspuns Câştigător
| NickName_6619 a răspuns:

Incearca sa mergi cu ea cand cere (cine merge si cu mine sa fumez, La toaleta, cand plecati de la scoala pun pariu ca ea mai sta in fata scoli sau liceului... stai si tu cu ea!)

5 răspunsuri:
| Georgiana2905 a răspuns:

Din scoala... ramai cu amintirile frumoase, notele mici, rasetele de pe sub banca si tot asa. Nu cauta sa devi popular. Invata mai mult, ridica manuta sus mai mereu. Asa vei devenii mai popular...

| XKidutzaa a răspuns:

Daca nu esti popular... n-am ce -i face vere...asa esti uh (un fraier)

| stress9 a răspuns:

Trebuie sa fii tu insuti in primul rand, sa fii un pic nebun. sa ti-o iei in cap putin, dar nu prea mult pentru ca strica, sa iti petreci timpul si cu fetele si cu baietii si cel mai important sa faci fetele sa rada la maxim... importatnt este si sa stii sa asculti si sa dai sfaturi (P. S. sperca nu esti indrag de colega de banca, smug mie asa mi s-a intamplat si smug nu a f bune deloc ), am devenit destulprea popular si apoi mi am luat-o in cap, e bine ca acum mi am revenit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu!
Nu trebuie sa inveti nimic! Nu te mai lua dupa profesorii care isi fac cont pe TPU sa dea sfaturi copiilor laughing
Trebuie sa te porti frumos (cu toti/toate)
Fa-ti prieteni prin alte clase
Fai un sport de performanta
Spargei la unu` reportofonul
Fa-ti o prietena frumoasa
Castiga locul 1 la campionatul scolar de fotbal/volei...
Si gata, deja esti popular!

| AmazingSmile a răspuns:

Nu trebuie decat sa fi mai vorbăreț, mai tupeist și să stai mai mult timp cu ea, dacă nu o deranjază.