Ati innebunit toate? numele lui este alexey il mai cheama si victor.nu dau tot numele lui...si id-ul e ala care l-am lasat aici.am zis ca poate va ajut daca il dau dar voi tot inventati lucruri neadevarate! nu il cheama stefan sau ce mai ziceati voi pe aici! incetati cu tampeniile! mie mi-a dat acc pe id-ul ala...
Fetelor voi v-ati tampit toate? mai lasati-l pe baiatul ala sa mai respire. daca nu era la emisiunea aia si nu-l vedeati ce faceati? lasati-l sa-si continue viata linistit! i-ati blocat facebookul, hi5-ul id-urile ce mai vreti? este un simplu baiat! daca vedeti ca nu va da acc la id, facebook, hi5 dc mai insistati! asta e! s-a plictisit si el de aceste "admiratoare". si credeti ca va va baga pe voi in seama? nu.va continua tot cu prietenii aia pe care ii are si acum! nu-l faceti pe baiat sa regrete ca a participat la acea emisiune din cauza voastra! gata.incetati disperatelor
Clar DISPERATE jur
fi si tu atent
pe hi5 lui "maa aleksey. raspp. si tuu.ca mnooo.:*:*:*:X:X:X:[[[oricum esti simpatik rauu///]]]]]da totusi rasp. ca mnoo esti fainn...si toate vrem id tau:X:X::*:*: "
Deci numa prost sa fii sa faci din astea
Nici nu va baga in seama
NU VEDETI?
nu-l cunosc si nu o sa am sansa / ocazia si nici nu prea imi doresc
DISPERATE
si un tzaran daca ar aparea la tv toata woww da`mi id tau?
ca el la cum arata si sigur se uita la voi nu ca s-ar uita la mine
doamneeeeeeee
Si eu il caut dar nu-l gasesc si eu il vreau daca il gaseste cineva sa mi-l dati si mei plss