Hey, georgy si mie imi plac filmele de groaza sunt atat de misto unele, dar nu stiam ca este pe Kanal D sambata la ce ora?:d
eu zicm ca poti sa continui sa te uiti, ca pana la urma nu e nimic adevarat ci doar asa.
Eu nu ma uitam deloc la filme de groaza inainte ca imi era prea frica.o data eram cu prietenii si ne-am uitat toti la film, nu aveam cum sa nu stau si eu.in noaptea aia n`am inchis un ochi.Acuma...filme de groaza sunt printre preferatele mele ) daca iti plac uita`te in continuare da nu la alea care sunt prea nasoale, sa nu stai speriata 2 zile. daca nu te uiti in fiecare zi e ok parerea mea.un film o data la o saptamana sau 2 nu strica dar sa nu intreci masura sa te uiti mereu ca sa nu aibe un efect negativ asupra ta, odata ce te uiti la un film si esti saperiata 2 zile...dar daca te uiti mereu? iese nasol.acuma na, asta este parerea mea.vizionare placuta :*
Nu ar trebui sa te uiti nu e indicat varstei tale, vizionatul acelor filme ar putea avea consecinte asupra vietii tale.
SAu cauta pe net filme de groaza la care sa te uiti ziua, deoarece cum e intuneric ii da unaer ca si cum ai fi in film.