Buna, nu stiu cat de bine ma descurc nici nu vreau sa ma laud, dar cred ca stiucat de cat sa compun, am un caiet in care am compus multe poezii de tristete, iubire, dor, amintiri, familie, copii, viata, trairi...imi place sa exprim ce simt in versuri si cu mare placere cand imi vine inspiratia, compun foarte multe poezi si des...nu stiu cata valoare ar avea pentru ceilalti sau daca le-ar placea poeziile compuse de mine, dar eu ma regasesc in multe dintre ele si pentru mine conteaza...
Eu ofer de obicei ofer feedback-uri persoanleor pe car ele intalnesc in workshop-uri, training-uri, etc. sub forma de versuri.
Compuse de mine, bineinteles.
Eu, am facut multe poezii! si am inceput si ca un fel de roman, se numeste "ultima iubire" si sunt pe la inceput, ma chinui mult sa-l scriu, pentru ca ma impart intre scoala si roman! dar cand il voi termina va merita tot efortul!
Oricine poate compune poezii, mai bune, mai frumoase... daca ai mintea limpede poti face orice
I a a coborat din cer pentru este buana dar si rea pentru lume IUBIREA! nu-s daca va place dar am compuso si ieu
Buna sunt andrey sunt un muzicant vreau sa colaborez cu cineva cu
cineva care sa mi compuna ceva pe anumite teme ceva poezii, am foarte multe negatine foarte frumoase, caut versuri potrivite ofer chiar plata! cauta-ma pe id andreyyy31
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: