| Oana_3252 a întrebat:

Cn stie un site cu poze qre pot sa le pun ca fundal la google? am incercat multe poze. dar una imi zc ca e prea mik si unele prea mari.sadsad:* ma puteti ajuta? dau funda:X:X:*:*

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

În primul rând trebuie să ştii ce dimensiuni are ecranul tău, 1024x768, 1600x1200, etc... Pentru a afla asta, deschide o poză care o ai sau care ai avut-o pe ecran şi care se potriveşte, vezi ce dimensiune are, apoi intri pe google, scrii "desktop wallpaper", apoi selectezi imagini, apoi în stânga ai mai multe opţiuni, dintre care una se numeşte "Orice dimensiune", sub ea scrie Mari, Medii, etc şi mai jos scrie "Exact". Apeşi acolo şi introduci la lăţime lăţimea şi la lungime lungimea, de ex 1600 sus şi 1200 jos. Apoi dai "Căutaţi". Acum vor fi afişate doar pozele cu dimensiunea desktopului tău. Cum vezi una faină, apeşi pe ea, apoi dai acolo sus la "Vedeţi imaginea la dimensiunea completă", ea se deschide, dai tastă dreapta pe ea, "Save image as", o salvezi în comp, apoi o deschizi (presupun că o deschizi cu Windows picture and fax viewer) apoi dai din nou tastă dreapta pe ea şi mergi până la "Setare ca şi fundal de ecran" (Set as desktop background)
Cam atât... Sper că te descurci, că mă doare mâna de cât am scris... big grin
Baftă!

0 răspunsuri: