.•Nu arunc cuvinte inainte;]
Ca lucruri ce se simt :]
Nu` se spun prin cuvinte`!•
Sunt zile pe care doresti sa le stergi din viata ta.Si zile care speri ca se vor repeta candva."
●E simplu să spui: "Asta e viața!". Am avut senzația că pierd, nu-i nimic e doar senzația.
Esti departe de mine, si te port mereu in gand. Dar cu gândul că te voi revedea în curând!
●De ce să spunem "lasă" când ar fi multe de zis. Sau să facem la fiecare pas un compromis?!
●Poţi să uiţi de prietenii cu care ai copilărit. Cu care-ai împărţit clipe frumoase şi ai zâmbit.
# Stii prea bine ca nu ai varsat in viata ta o lacrima adevarata pentru persoana mea!
O sa.l reintalnesc.si dupa atat timp stiu ca il mai iubesc...
Niciodata n.as fi renuntat la el.indiferent cum era mincinos sau infidel.]
Atunci o iubeai fara regrete! Si daca te intreba cinevaa Ce inseamna pentru tinee. Cu lacrimi in ochi spuneai:E o parte din mine!
Cand iubesti pe cineva, asta e - iubesti si gata. Nu conteaza ca nu sunteti facuti sa fiti impreuna
In tot timpu' asta am invatat un lucru, bai... daca iubesti ceea ce faci, atunci continua.
Trec prin viata si sunt mandra de trecut,si daca e sa pierd TOT,o iau de la capat,lupt!
Tot ce-i frumos cu adevarat,nu costa nimic!
Si ti-as pune intrebari multee da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte, puncte
• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x
♦ Ii ignoram pe cei ce ne adora,ii adoram pe cei ce ne ignora, ii ranim pe cei ce ne iubesc, si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc! ♦
• Uite cum e, dragostea inseamna durere, cand numai unul o da si celalalt o cere…! •
◙ Nimic nu este mai scump decat o sansa ratata. ◙
♫ Si daca te urasc, e pentru ca te-am iubit... ♫
▲ Toate trec, asa se spune, Dar nimic nu trece fãrã sã lase urme.▲
[ Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti! Ca pentru tine am renuntat la multe si la multi! ]
De azi arunc totul la gunoi! Nu mai vreau nimic înapoi! ]
[ Sunt fractiuni de secunda cand simt ca te dispretuiesc ce trist ca in rest sunt proasta si te iubesc.SI te tot cert Da`ncep sa obosesc Deci plec Nu.mi doresc Da nu`mi dai de ales ]
[ Nimeni nu-mi poate fura zambetu` care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!
[ Las totul în urma si mai trag un fum, ma bucur ca stii, ca sunt fericita acum! ]
• Dar ştii că n`o prosteşti, îţi spune că greşeşti şi c`o să pierzi şi o să plăteşti...că într`o zi o să te`ntorci acasă şi n`o s`o mai găseşti! Pe cine păcăleşti frate? Ochii umezi cam au dreptate!
• Ceea ce te face acum sa razi. te va face mai tarziu sa plangi
Când nu găsesc răspuns la toate,. Trăiesc din amintiri...Ţi-am dat inima mea,.Ţi-am dat dragostea mea,.Mai mult de atât n-am să pot da!
Poate să îmi spună cineva. Dacă te voi uita vreodată!?
.De ce nu.i putem uita pe cei ce ne.au uitat deja?
Când nu găsesc răspuns la toate,. Trăiesc din amintiri...Ţi-am dat inima mea,.Ţi-am dat dragostea mea,.Mai mult de atât n-am să pot da!
:X`! [ Si cu toate astea stiu ca gresesc`Dar te iubesc la nebunie` Fara tine sunt un nimeni`` /
Zambeste`! Tu esti tot Ce am mai bun`[]
Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte.♥
Daca n`ai fi tu. mi-ar ramane gol sufletu! |
sa iert? tot timpul sa uit? niciodata! x(
Inchei simplu spunand sfarsit.
Poate nu te doare,nu ma mira,cu sufletul tau, vorbesti in sila
Daca ma vrea ma va cauta si poate va realiza ce-a pierdut si va regreta. Am pus suflet, el s-a jucat cu mintea mea si-a reusit sa m-aduca exact unde vroia...
Uita tot ce`a pierdut, tot ce`a vrut, tot ce n`a avut... uita timpul ce`a trecut, orice sfarsit acum, pentru ea e un nou inceput.; x"
- Inchid ochii` sperand ca intr-o zi toata tristetea va disparea.
- Zambesc mereu, glumesc mereu dar ce e in sufletul meu doar eu stiu.
Pentru ca nimeni numai este sa imi spuna "am incredere in tine".
Îţi aduci aminte de ea?! Cât de bine împreună vă stătea.Lumea vă invidia.Luna,şi ea vă admira.Aţi uitat de tot acum.Şi fiecare`i pe alt drum!
Aduti aminte cand spuneai '' Nu voi fuma. voi fi cuminte ''. Te apasa acum constiinta care inca te mai minte. Sh nu`i nimeni langa tine care sa te alinte.
Fiindcă şi astăzi tu rămâi m0tivul care m`a schimbat `
Avem clipe împreună ce nu vrem să se termine `…! :-xxxx` =p
Cineva te simte `…! Cineva te alege `…Şii te va înţelege `…! Mereu…cineva te aşteaptă `…! Cineva te iartă `…! Cineva te acceptă.aşa.`! :-xxxx`
Pt mine esti singuru lucru care conteaza.singurul lucru care ma mai tine in viata.:X
:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e.`! În mintea mea. Acum trăieşti doar tu `! :-xxx ` =p~
. Printr`un sarut intens, doua inimi se unesc! Te iubesc!
` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]
#. oriunde as pleca Si oricat d departe.inima mea tot pentru` tine` va bate pentru` ca te iubesc... te voi purta in Suflet.in gand mereu ingeru` meu
Esti tot ce vreau,ce am visat,ce imi doresc
Nu-mi ajunge o viata sa-ti spun"te iubesc"
Ca in orice relatie am avut si bune si rele, dar ca cel mai frumos cuplu am trecut peste ele!
Timpul nu sterge amintirile, deci n`am km sa inchei! :]
O iubire adevarata, nu se uita nicioadata
Îţi aduci aminte de ea?! Cât de bine împreună vă stătea.Lumea vă invidia.Luna,şi ea vă admira.Aţi uitat de tot acum.Şi fiecare`i pe alt drum!
Ştii.N`o să uit nimic, n-o să uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic!
Poate`ai fost singurul pe care l`am iubit cu`adevarat, e simplu`.
Dezamăgirea şi`a făcut prezenţa la un moment dat... Şi-am aflat că nu eşti ceea ce`am sperat să fii
Şi cineva mi-a spus intr-o seară : O legătură ruptă odată, nu se naşte a-2-a oară!
Şi.toate par amintiri abandonate`n mers!
Ştiu că lumea nu simte. Nu pot lega sentimente de cuvinte.
Crezi că sunt o oarecare? Văd că inima te doare!
^Am un zambet fals, pe care toata lumea`l crede. O fac doar sa-i arat fraierului ce pierde!
Mi`e dor de unele momente, unele chiar demente, unele hazlii, altele de care nu vreau sa`mi aduc aminte
Voi v-ati tzacanit nu gluma... in loc sa va bucurati ca traiti, sa aveti maine, picioare, internet si ce manca (vedeti mongolia) va arde de singuratate, dragosti neimplinite si altele, toate la timpul lor. Daca aveti sufletul incarcat cu sentimente si emotii intrati pe topexperti.ro - platforma care ofera consiliere psihologica online - si vorbiti cu un psiholog, sa esti din aceasta stare, sa gasiti raspunsui la problemele care va coplesesc. Nu mai stati blegi, ca nu e bine. Haida fruntea sus si joc de glezna!
Hei:* am eu cateva daca te ajuta atunci ma bucur ca ti-au fost de folos "Daca saruturile ar fi picaturi de apa atunci ti-as da unu ocean intreg, daca imbratisarile ar fi frunze ti-as da o padure intreaga, iar daca dragostea ta ar fi spatiu ti-as da o galaxie intreaga" si "Nu te iubesc pentru cea ce esti ci pentru cea ce esti cand sunt cu tine" sper sa iti placa