| alex19051988 a întrebat:

Coca Cola pro sau contra? Imi puteti da argumente daca esti pro sau contra.

2 răspunsuri:
| JinKen a răspuns:

Coca cola si bauturile aferente au un pH de 2-2, 5. stii ce inseamna asta? inseamna acid pur!
exemplu plauzibil: stire de pe net cum ca un tip a dat in judecata compania ce detine bauturile MountainDew pentru ca, zice el, a gasit un soricel in doza de suc. si stii cine a castigat? compania... si stii ce raspuns au dat pentru salvarea lor? ca daca intr-adevar ar fi ajuns un soricel intr-o doza, acesta ar fi fost pur si simplu dezintegrat dupa un timp relativ scurt. big grin asa ca... nah. eu de 3 ani nu mai beau Coca Cola :d si cand ies in oras, prefer o bere. e cea mai naturala chestie vanduta la sticla laughing

| SweetSacrifice a răspuns:

Mai,acum pot fi pro si contra in acelasi timp.Acum depinde in ce sens. Dupa parerea mea,care sunt o consumatoare de Pepsi dar si Coca-Cola,nu ar fi mare gaura in sanatate,daca ai bea cola. Acum,nu in exces,ca asa te poate durea de la orice baurtura acidulata gne Sprite sau Fanta burta, nu neaparat de la Cola.Eu nu am avut niciodata vreo problema, personal.Deci putin pro putin contra. Nu in exces. Sunt contra Fanta total, in schimb.