| PrEtTyAnGeL a întrebat:

Codrin Bradea(satana) e satanist sau ateist?

Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

Buna.
Bradea e crestin - ortodox, doar ca asa injura el despre Dumnezeu.
Username-ul ''Satana'' l-a folosit pentru a parodia paginile de Facebook : Dumnezeu si Iisus Hristos.
Te pup.

15 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

E crestin-ortodox dar nici eu nu stiu de ce injura de Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ateist" nici macar nu exista, maxim ateu. Cat despre ce e el, de unde sa stim noi? Intreaba-l.

| PrEtTyAnGeL explică (pentru anonim_4396):

Daca nu stii, nu mai scrie si mai viziteaza scoala ca-ti face bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste ce proasta esti „angel", tu intotdeauna te simti atacata micuto.Boogey, omule, normal ca lu' tampa asta i se par pompoase cuvintele tale daca ea nu stie decat 20 de cuvinte de alfabet.

| Notyourbusinesskid a răspuns:

Se declara crestin- ortodox.
In ce priveste faptul ca injura, ei bine care ortodox nu injura, pana si preotii injura, el de ce nu si-ar permite?

| PrEtTyAnGeL explică:

Si tu nu raspunzi pentru ca nu stii ce inseamna si vrei sa-ti explic?!

| Bøøgey a răspuns (pentru PrEtTyAnGeL):

Ia explica-mi.

| PrEtTyAnGeL explică (pentru Bøøgey):

Mai exact de ce sa-mi pierd timpul cu tine, mai copile(daca esti), daca nu as fi stiut de ce as mai fi intrebat? te omoara logica pe tine

Exista o percepere total cretina a majoritatii in legatura cu satansimul, pe care o ai si tu dupa cate vad eu. Nici macar nu stii a scrie "ateu" cum trebuie, deci pe tine te omoara ceva mai grav decat logica.

Daca folosesti cuvinte "pompoase"(pe care nici macar nu stii ce inseamna)nu ma impresionezi, eu am pus o intrebare normala, daca nu stii ce sa scrii, atunci nu o mai face, prin asta dai dovada de prostie si ma abtin sa nu te iau la injuraturi.In fata calculatorului va credeti destepti dar fata-n fata nu mau spuneti nimic, asa ca abtine-te si tu

Am folosit cuvinte normale, nu stiu de ce ti se par asa speciale, si nu, nu folosesc niciodata cuvinte al caror sens nu il inteleg, e penibil. Mai citeste si tu si altceva in afara de ziare si reviste, ti-ar face un bine. A, da, si lasa cliseul asta cu "in fata calculatorului..., dar fata-in-fata...". Crede-ma, dac-ai fi in fata mea ti-as propti o flegma intre ochi.
Esti draguta sa-mi spui ce cuvinte am folosit gresit?batting eyelashes

...cu persoane ca tine n-are rost sa-ti mai pierzi timpul.
De ce? pentru ca interpretezi totul gresit

"Daca folosesti cuvinte "pompoase"(pe care nici macar nu stii ce inseamna)nu ma impresionezi..." Mno, ba, ce sa inteleg de aici? Spune-mi tu, poate cine stie, chiar esti ceva natie de poet ascuns in boscheti si vorbele tale au intelesuri profunde... Lumineaza-ma.

| Mexx99 a răspuns:

E crestin-ortodox.:l

| SheLiesBehindTheMoon a răspuns:

Doamne, îl cunosc pe Codrin, e ortodox, ca majoritatea românilor. Cât despre înjurat, fiecare face ce îl taie capul.

Întrebări similare