Parerea mea? Nu exista coincidente. Toate chestiile se intampla cu un anumit scop
Pai... dap-am o f. f. buna prietena care ne intelegem foartee bine luam masa impreuna(noi gatim -DEZASTRUU) ne uitam la film in fiecare saptamana si ne luam revistele impreuna etc. DARE COINCIDENTA e ca :
-avem fiecare cate un frate
-fiecare din fratii nostri e mai mare cu mult
-ii cheama pe amandoi la fel -Andrei
-si ne cam inervam pe ei
asta da coincidenta ...si stii cine ii fata asta ...raluka de pe site-creca ti`o rasp. ca doar ea mi-a aratat intrebarea
Hmm.se poate spune si deja-vu(deja vazut)
Uneori visam ceva si peste cateva zile mi se intampla!
hmm... dar am avut parte si de coincidente!
Spre exemplu acum vreo saptamana ma duceam la magazin si din intamplare se ducea si fostul meu prieten tot la magazin! eu eram in drum spre magazin si el la fel si ma suna ca sa ne vedem aici la mine! si coincidenta a facut sa ne ducem amn2 in acelasi timp la magazin!
1.De fapt da eu si my bff avem aceiasi ani cu frati mai mari de aceiasi ani pe care ii cheama la fel
2.doi baieti de la mine de la bloc au aceiasi varsta si au frati mai mici de aceiasi ani cu aceleasi nume
Am fost intr-o tabara si am cunoscut o foarte mare fana MJ. Am facut schimb de ID-uri numere de telefon etc. Acasa, in lista de mess aveam tot asa una, mare fana MJ, i-am zis de tipa asta si mi-a cerut ID-ul ei, eu nu i l-am dat. Dupa putin timp aflu ca ele se cunosteau de ceva vreme Am ramas gen :O juma' de ora.
Am patit-o.
si nu a fost doar coincidenta a fost deja`vu.
mi se intamplau lucruri care mi sau mai intamplat, visam noaptea lucruri si dupa cateva zile treceam prin punctul "x" si aveam senzatia ca am mai fost.
e doar deja`vu
gemeni6226 întreabă: