| LonelyGirl01 a întrebat:

Colegele mele rad de mine pentru ca am 14 ani si nu am avut niciun iubit!straight face Ce sa fac?:-s

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ignorale, ele si-au luat lumea in cap cam devreme si in viitor va fi vai si amar de ele iar tu o sa fii cu mult avantaj in fata lor + ca o sa ai mai multa valoare. Persoanele cu suflet si de treaba au parte de bucurie in viata dar sa fii optimista in orice.

| Đϋffγ a răspuns:

Toate fetele de varsta ta isi fac grija asta.In primul rand nu ar trebui sa te intereseze parerea celorlalti! Ai face bine sa le arati ca nu depinzi de parerea lor, si te descurci si singura.De relatie,nu iti face tu griji ca o sa ai una la momentul potrivit,poate chiar cand te astepti mai putin. In caz ca ai pus deja ochii pe cineva, poti incerca pentru inceput sa vorbesti cu el pe net, sa afli ce hobby-uri are, ce ii place si ce nu. apoi poti sa ii propui o plimbare sau ceva de genul [in cazul in care el nu se simte] :d

| adorciocolata a răspuns:

Nu le baga in seama. Nici nu ar trebui sa ai un iubit la varsta asta. Peste vreo 2 ani, e ok. Spune-le ca este alegerea ta si nu au dreptul sa se bage in viata ta. Oricum, e cam devreme pentru asa ceva, deoarece la varsta ta nu se poate spune ca este iubire adevarata. Deci, nu le baga in seama si stai linistita, o sa le treaca sa mai rada de tine.

| Madda a răspuns:

Si cehappy.
Mare lucru. Ar trebuii sa nu le bagi in seama happy.
B=Nu ar trebui sa te iei dupa gura lumii happy.

Brafta happy

| MarianWLF a răspuns:

Nu le baga in seama chiar daca ele au prieten si tu nu ai rabdare sigur o sa ai si tu unu daca e vreun baiat care iti place spune-le prietenelor tale de el poate te vor ajuta (de preferat prietenelor mai apropiate de tine) poate vor fi intelegatoare si nu vor rade dar daca iti place un baiat care il stii numai din vedere incearca sa faci cunostinta cu el iar daca il stii deja si esti indragostita de el incearca sa il iei inainte sa il ia alta.
Sper ca o sa iti fie de folos:X
Dai fundabig grin

| Imonettex a răspuns:

Asa,si? eu sunt cu un an mai mica decat tine si nu mi se pare anormal sa nu ai prieten.Adica nu iti imagina ca eu nu sunt privita ca o ciudata laughing. Parerea mea e ca la 13-14 ani e foarte aiurea.nu intelegi nimic din relatia aia,mai mult e o joaca, o joaca ce poate implica sentimentele tale si risti sa fii ranita mai devreme de cat ar trebui sa se intample (sa dea Dumnezeu sa nu se intample niciodata).Pur si simplu nu ai de ce sa iti faci iubit, pe bune.De ce? doar ca sa fii privita cu ochi buni de ''prietenele'' tale? tu cre zi ca ai de castigat ceva din asta? in niciun caz.Normal,nu exista o varsta anume,impusa la care te indragostesti,doar ca nu intelegi prea mult ce faci. Colegele tale sunt niste superficiale, cersetoare de atentie, care peste 1-2 ani o sa fie luate in bataie de joc de baieti. Fetele cuminti vor prima atunci, so remain yourself! happy kiss

| adorciocolata a răspuns (pentru Imonettex):

Sunt de acord cu tine happy

| didiidedi a răspuns:

Nu le baga in seama.Nu trebuie neaparat sa ai un iubit o sa vina si clipa aceeatongue

| Kiiddaa a răspuns:

Poi este simplu nu le bagi in seama sau le zici ca ai.