| dadaaaaa a întrebat:

Colegele mele se machiaza (rimel, luciu, fond de ten, creion de ochi.etc).au 13 ani...si ma innebunesc sa ma manchez si eu. dar mie nu imi place ce ma manchez de la varsta asta.1.pentru k diriga a scazut deja o nota la 9 la purtare.si 2 pentru ca am vazut multe fete frumoase la 30 d ani arta ca bunica.riduri si etc d la machiaje excesive. Oare cum as putea sa le explic si colegelor chestia asta? voi sunteti de acord?

intr-o zi au vrut sa ma tina una dintre ele si cealalta sa ma macheze eu nu folosesc decat luciu d buze...si ala discret. ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Cand eram ca tine, tata mi-a spus o vorba. Bunicul cand se ducea in targ sa cumpere o caruta, o alegea pe cea nevopsita, pentru a vedea calitatea lemnului. Cele vopsite ascund defecte, asa si cu femeia.Nu am folosit fard si nici acum nu folosesc desi am 45 de ani, dar sincer nu am nevoie!

22 răspunsuri:
| b3bita a răspuns:

Este foarte bine ce faci... nici sa nu te iei dupa ele ...ai timp destul. Cum sa le explici nu cred ca stiu ce sa-ti spun .nu poti lupta impotriva curentului... dar pot sa iti spun ...sa NU TE MACHIEZI si tu laughing:* tongue pusi

| plasticstyle a răspuns:

E de ajuns luciul de buzehappy
Pastreaza'ti frumusetea naturala!

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Pai tu lasa-le pe colegele tale in pace, sa faca ce vor ele.
Nu, nu este bine, pentru mai tarziu vor avea extrem de multe riduri de la farduri.
Putin rimel si luciu de buze, adevarat, nu strica. Dar cu fondul de ten nu sunt de acord, nu face deloc bine la piele.
Daca colegelor tale le place sa se machieze. ei, ce sa-i faci? Lasa-le asa cum sunt.

Bafta!

| Bloo2 a răspuns:

"Oare cum as putea sa le explic si colegelor chestia asta?" gusturile nu se discutawinking
...

| Klara a răspuns:

Pai daca aia v-a scazut nota la purtare, n-are rost straight face O sa aveti destul timp sa va machiati la liceu, deocamdata sunteti prea mici

| Skadred a răspuns:

Fii tu intotdeauna...nu te lasa influentata de altiwinking

| tweety_8071 a răspuns:

Ati inebunitlaughing

...doamne ce mai e si cu generatia asta.pai nu aveti voi nevoie de machiaj la 13 ani...nu te lua d upa ele k sunteti frumoase asa.eu am 16 ani si nu ma machiez deloc.mai ales la scoala. o sa aveti timp si pentru asta
te pup:*

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Bravo. faci foarte bine...eu nici acum la 17 ani jumate nu ma machiez, doar imi dau cu un luciu discret...bine...poti sa te machiezi mai tarziu dar acum e destul de devreme.In plus nu esti obligata sa faci ca ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna

Faci foarte bine ca nu te machezi, si nici nu te machiar de la varsta asta ca pe la 30 de ani o sa arati ca bunica, vorba talaughing
Spune colegelor tale ca este viata ta si ca daca vrei sa te machezi, te machezi daca nu nu si ca sa te lase in pacehappy
Parerea mea :*
Pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa e explici... ca asta e decizia ta sa nu te machezi, ca nu vrei sa fii ca ele, ca esti frumoasa fara machiaj si te simti bine asa. Si daca ele se macheaza de la o varsta asa de frageda e problema lor da nu trebuie sa te oblige si pe tine, nu au nici un drept asupra ta, ameninta-le ca vii cu parintii la scoala si vorbesti cu directorul scolii daca te mai obliga vreodata.winking

Daca ele se macheaza sunt trei posibilitati: 1. sunt urate la fata;
2.nu se simt bine in pielea lor;
3. vor sa para mai mature;

Bafta multa:*

| dragutza a răspuns:

Ai o gandire foarte pozitiva in legatura cu maghiajul, foarte bine happy! sa nu te lasi influentata de alti, nu e bine pentru tine! si eu am tot 13aproape 14 si nu ma machiez doar cu luciu de buze sau ruj dar care nu se observa ffoarte mult, dar cateodata ma m-ai dau si cu creion dar in rest cu nimic, te inteleg si colegele mele se machiaza mai ales genul ala de fete "sefe" si cred ca existe in fiecare clasa acest gen de fete, iar baietii ca intotdeauna le incurajeaza spunand : "ce buna-i asta"; ...etc nu te lua dupa alti, nu-ti distruge fata cu tot felul de machiaje(oricat de scumpe sunt, tot au un efect rau cu timpul ), fii tu naturala si "sa se machieze ele si pentru tine" nu te lasa si fii sigura pe tine! te admir succes in continuare! pupici

| mihaela_9665 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa te machiezi daca nu iti place.Fii naturala.

| Orannginna a răspuns:

Iubita mea, ai destul timp sa te machiezi daca chiar asta vei dori. Dar acum e mult prea devreme, ai sa vezi cum vei arata tu si cum vor arata ele peste 20 de ani.winking

| EUSIATIT a răspuns:

Da eu sunt mai batrina ca voi multi de pe site dar stiu un proverb de la bunicii mei sper sa nu te superi si sa intelegi sensul [calul bun se vinde din grajd] adica cine te place te place si nemachiata. pentru ca esti cam micuta sa mai cresti si atunci ok daca vrei... daca nu si naturala esti frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Machiajul si fondul de ten stica fata si mai tarziu ne face sa aratam batrane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place parerea ta! Este mult mai bine sa fii naturala decat sa ti se vada maghiajul urat pe ten.

| irinapd a răspuns:

Foarte bine faci.nu te lasa influentata de altii! poti z le zici cum am facut si Eu* cu colegele mele si a functionatlove struck deci machiajele sau inventat pentru a acoperi unele doamne ridurile sau alte defecte care se creaza in mod normal pe la 30-40 depinde. voi pentru ce z va mai dati? nu va ajuta cu deloc ba chiar va dezavantajeaza. daca acum te machezi atunci la 40 ce`ai z faci? operatie? sper z functioneze si la tinewinkingbye:*

| juniper a răspuns:

Si pe mine au vrut sa ma macheze si sa vezi cum au ajuns la directoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca faci foarte bine ca nu te machezi.Eu am in clasa cateva fete care se machiaza chiar in exces si de aceea profesorii nu mai au o parere foarte buna despre ele, cu toate ca ele invata chiar foarte bine.Eu nu ma machez la scoala, ma dau doar cu putin luciu de buze.Nici nu-mi place sa ma machez la scoala.Ma mai daui in week-end cu putin creion si asta-i tot. Bravo! Chiar imi place cum gandesti.(eu si colegele mele avem yot 13 ani).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca faci foarte bine ca nu te machezi.Eu am in clasa cateva fete care se machiaza chiar in exces si de aceea profesorii nu mai au o parere foarte buna despre ele, cu toate ca ele invata chiar foarte bine.Eu nu ma machez la scoala, ma dau doar cu putin luciu de buze.Nici nu-mi place sa ma machez la scoala.Ma mai daui in week-end cu putin creion si asta-i tot. Bravo! Chiar imi place cum gandesti.(eu si colegele mele avem yot 13 ani).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 13 ani. diriginta ne tot bate la cap ca nu-i bine sa te machezi si bla bla bla... dar eu sunt de parere ca un pic de rimel creion si luciu de buze nu strica nimanui... dar daca sa te machezi sau nu este treaba ta dar parerea mea este ca un pic de machiaj nu strica nimanui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heiii''si eu am tot 13 ani si nu ma fardez decat cu balsam de buze, rimel si ma bucur sa gasesc pe aici oameni care spun NU machiajului! De la varsta asta mi se pare cam absurd sa te machiezi daca nu ai nevoie. Poate prietenele tale sunt urate sau au cosuri, dar daca esti frumoasa naturala nu ai nevoie de asa ceva, asta depinde de tine.Eu zic sa fii tu insati si naturalahappy!