| Ioana6921605 a întrebat:

Colegul de banca din fata se tot intoarce in spate si imi spune,, te iubesc" ironic dar mereu aproape, iar azi a zis serios si l-am intrebat de ce oarecum glumind si a zis : pentru ca m-ai ajutat (i-am trimis lectiile cand a avut mana rupta). Chestia e ca mi-a placut de el, o stie, am scris o compunere pentru el, am citit-o in fata clasei. De cand a inceput anul m-a intrebat de doua ori de ea(niciodata nu a mai facut-o) spune te iubesc sau I love you dintr-o data catre mine si ma atinge pe maini, cumva mangaindu-ma. Ce inseamna? Ce sa fac?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

înseamnă că te urășțe și nu vrea să mai audă niciodată de tine
tu ce crezi că înseamnă?

| Demetrov a răspuns:

De ce trebuie sa-ti controlam noi viata? Faci ceea ce simti tu, in primul rand asculta-ti mintea, ca inima o asculta toti prostii.

| devilshelp a răspuns:

Acel "te iubesc" stii si tu ca nu e real. Nu neg ca poate te-ar placea, dar clar nu te iubeste, scuze daca sunt dura. E posibil sa te simpatizeze si sa vrea sa vada daca tu inca mai simti ceva pentru el. Nu il lasa sa se joace cu tine cum vrea, mai da-i cu flit din cand in cand ca sa nu si-o ia in cap

| StevenMetalhead a răspuns:

Oh, curajos băiatul. Dar e complicată situația. Ei bine i-ai putea mai bine scrie pe mess gen că nu mai vrei să-ți mai zică în clasă faptul că te iubește, căci te intimidează. Atunci el va sta pe gânduri și va avea două căi, ori se decide să te cheme la o plimbare, la un suc ceva, ori va accepta și se va întrista gen că tu nu-l iubești și va scrie pe TPU - colega nu mă mai iubește, ce să fac laughing.
Well. Asta-i o soluție pe care o poți aplica. Căci de altfel el va continua tot așa să te „iubească". Succese Ioanawinking