| alinusaa a întrebat:

Colegul meu ma asteapta mereu cand plecam de la scoala, in sensul ca daca eu mai intarzii cu alte treburi ...ma asteapta ...nu stiu ce intentii are el daca ma place sau nu dar eu m am indragostit de el ce credeti? sa fie doar amabil, dragut cu mine?

1 răspuns:
| ViVi99 a răspuns:

Orice este posibil! Nu se stie. Poate ca te asteapta din amabilitate, pentru ca sunteti colegi de banca. In clasele 1-4 si eu am avut un coleg de banca care ma astepta, dar nu ma placea. Intr-adevar, este posibil sa te si placa. Spune-mi, el este amabil, saritor, un gentelman cu ceilalti? Vorbeste des vulgar? Cum se comporta cu ceilalti? Daca este un tip de cartier, care-si petrece majoritatea timpului pe afara, cu baietii, vorbeste urat, este agresiv etc. poate vrea sa te induca in eroare, special ca tu sa crezi ca s-ar putea sa te placa. Dar poate chiar te place. Daca la scoala mereu este prezent unde esti si tu, vorbeste cu cine vorbesti si tu, se baga mereu in seama cu tine, sunt sanse sa te placa. poti sa-l intrebi pe mess sau la scoala sau, nu stiu, pe strada etc. Spune-i sa fie sincer cu tine. Daca te place, nu trebuie sa te alarmezi, in caz ca nu-l placi. Spune-i ca esti flatata, dar nu simti ca intre voi doi nu extista acel "ceva". Daca spune ca nu te place, inseamna ca este doa generos. trebuie sa-ti iei inima in dinti, altfel nu ai de unde sa stii. Mult noroc!happy