| deffect a întrebat:

Colegul vostru de banca va vorbeste every time despre jocuri?

Răspuns Câştigător
| deea16_3869 a răspuns:

Nu! depinde ce clasa esti. colegul meu de banca vorbeste numai despre fete:X:X si despre iubita lui noua si din astea laughing

13 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Eu am colega de banca, si nu, nu-mi vorbeste despre jocuri

| fluturas a răspuns:

Nu laughing nu despre jocurihee hee
da vorbeste destul de des love struck si-mi place laughingwinking

| Silvia a răspuns:

Noi stam cate unul in banca, dar oricum, colegii mei nu imi vorbesc despre jocuri pentru ca stiu ca nu ma intereseaza.big grin

| Deea a răspuns:

Nu

| MihAelA_1847 a răspuns:

Eu am colega de banca, dar baietii din clasa nu vorbesc despre jocuri(desi unora le plac insa nu deschid acest subiect).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dwaaaaaaaaaaaa laughing. Nu, nu tot timpul doar uneori mai discutam despre un CS acolo.

| tweety_8071 a răspuns:

Nulaughing

. dar se joaca every time(noi avem calculatoare la fiecare banca)
si daca nu poate...se joaca pe tel.deci tot se joaca el cumva every time cred ca si in somnhee hee

| Bacemi a răspuns:

Nu mai am coleg de banca. Sunt la facultate. Vorbim intre noi fiecare cum nimereste. Despre tot felul de lucruri. Despre jocuri insa niciodata.

| andalu a răspuns:

Nu, eu ii vorbesc lui every time despre jocuri!

| Iustina17 a răspuns:

Da numai despre asta vorbeste despre GTA, Red Alert(si ma enerveaza angry )

| Butsilee a răspuns:

Da...si despre pescuit, jocuri de pescuit, muntii, masini, etc
Eu sincer, nu il ascult ca am altceva mai bun de facutbig grin
Zic mereu..."da da da" thinking rolling on the floor si aia e...laughingSau vorbea el o data si eu aveam castile in urechiirolling on the floor
Uneori e cam enervant mereu acelasi subiectrolling eyes mai bine pleaca de langa ellaughingsau schimba tu subiectulwinking

| yellowalien a răspuns:

Nu, dar compenseaza fratele mai mic.

| thealc a răspuns:

Nu. vorbim despre stiri. cat stam azi la scoala. emisiuni tv si alte lucruri neinteresante /.