Mergi la un salon pentru piercing. Intereseaza-te de igiena acelui salon... nu cred ca vrei sa te trezesti cu boli sau sa t-i se infecteze. Mai intereseaza-te putin de piercing-ul ala... Perioade de vindecare, probleme pe care le poti avea cu el...
Fa-ti o gaura cu un cutit in burta si baga-ti un cercel in gaura. Scuza-mi ironia, insa nu e evident? Doar nu credeai ca iti faci acasa nu? Te duci la un salon, te interesezi, ceri informatii, vezi preturile, normele de igiena, bla bla bla si iti faci un piercing .
Posibil sa ti se para ciudat, insa imi pare rau.In acel moment nu eu eram pe TPU ci verisoara mea care ti-a dat raspunsul.Deci nu eu.Scuza-i ironia, si in legatura cu problema ta(acum spun raspunsul adevarat ): la saloane specializate se face.
Buna! daca vrei sa ti`l faci singura e ok.si eu tot singura mi l`am facut si acum e sanatos si arata foarte bine
trebuie sa cumperi de la farmacie branula sau flexura gri (este in jur de 3 lei) si mai poti intreba si de o solurie care iti amorteste sau ceva de genu, nu stiu cum se numeste (eu nu am folosit nimic).
pierce`ul trebuie sa fie din titan si micut ca sa nu ti se agate.
si dupa ce iti faci pierce`ul sa te speli frecvent cu apa cu sare ca sa se vindece mai rpede.
succes!:*
A. pai ai de gand sa-ti faci piersu singura? daca da...
mersgi la farmacie si ceri flexura gri sau(ac de flexura) nu stiu sigur cat costa da nu-i foarte mult dupa cetzi faci peircingul ai mare ggrija de igiena, vezi sa-ti cureti zona tot timpul si so dai cu crema sai ai griza sa nu se infelteze dar daca ti se infecteaza o poti trata cu diverse creme(baneocit sau tinctura de iod e fuarte buna) si un mic sfat vezi ca cercelul sa fie din titan.bft