| Danyel2002 a întrebat:

Comparați viața adolescenților din 2007 cu cea din 2017. Cel mai bun răspuns are fundiță. tongue

Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Bineinteles, fara sa generalizam tongue. Oricum situatia e mult mai complexa, in 2007 eram bobocei in UE, ne mandream ca vom fi si noi europeni, era asa o euforie in aer. Treaba e ca acum 10 ani, telefonul nu era cel mai bun prieten si fetele nu mi se pareau asa destrabalate.Eu cel putin asa imi amintesc.Incurajez si pe altii sa raspunda pentru ca e un topic interesant din toate punctele de vedere.Viata sociala, bani, scoala, sport, clasa politica, televiziune.

3 răspunsuri:
| DavidoffUser a răspuns:

Nu era Facebook si manelele nu erau un stil de viata.acum generatia 2000-2003 asta face. Facebook si manele.

| Danyel2002 explică (pentru DavidoffUser):

Eu sunt născut în 2002. laughing Dar urăsc manelele!winking

| DavidoffUser a răspuns (pentru Danyel2002):

Bineinteles, fara sa generalizam tongue. Oricum situatia e mult mai complexa, in 2007 eram bobocei in UE, ne mandream ca vom fi si noi europeni, era asa o euforie in aer. Treaba e ca acum 10 ani, telefonul nu era cel mai bun prieten si fetele nu mi se pareau asa destrabalate.Eu cel putin asa imi amintesc.Incurajez si pe altii sa raspunda pentru ca e un topic interesant din toate punctele de vedere.Viata sociala, bani, scoala, sport, clasa politica, televiziune.

| PanaDeIdei69 a răspuns:

Aceeasi ca 2017 doar ca mai drastica.
Viata adolescentilor evolueaza la greu.