| alexiss_9225 a întrebat:

Complicat! :-s help. intr'o zi eu si prietena mea am vrut sa facem o gluma unui prieten din gasca ei. l'am sunat cu privat si a raspuns.noi nu vorbeam.dar tipu era asa simpatic in telefon ce zicea k ne'a busit rasu.si am vb eu cu el. ca nu ne cunosteam si nu putea sa afle. dar eu eram ragusita, m'a dat drept o admiratoare, nici nu il stiam. el credea ca e o gluma, din cauza vocii. tipu imi placuse, felul lui cum vorbea. apoi a doua zi am fost prin satu unde sta el, la petrom (unde ei ies de obicei) si acolo am oprit cu prietena mea si tto cu privat l'am sunat. i'am zis sa ne vdm. si a zis vino u pe muret ca facem un gratar suntem mai multi. muret fiind un loc unde se fac gratare, e asa o campie. am fost ne'am vzt am facut poze, a stat langa mine mi-a aratat poze am vb putin. apoi m-am intors acasa m'a sunat el, am vb putin. apoi mi-am luat si eu cosmote si intr'o seara cu prietena mea iar am fost pe acolo si am facut porumb copt, de data asta mai putini si am stat pe patura, ne'am tinut in frate, mi'apupat mana. ziua urmatoare am vb prin mesaje, el dadea primul si spunea chestii dulci:X dar ziua dupa nu a mai dat nimic, si nici eu nu am dat. era sambata am fost la disco. si cand m-am intors i-am dat msj k ma intorc de la disco. la intoarcere treceam prin satu lui si ma gandeam k o sa mi zica sa ma opresc la el dar nu a fost asa. a mai trecut putin si cica ce e cu mine de dau msjnu dau toata ziua si dau acu ca ma intorc de la disco? trebuia sa trec eu direct la el nu sa ast invitatie, pentru k toate chestiile dragute facute el le'a facut. si asa ne'am certat. in seara aia i-am dat msj ca nu ne potrivim poate el e mai vagabont si ii trebuie una ca el.eu sunt cuminte si el nu a stiut sa aprecieze asta. si apoi ieri pe fb ma baga in seama ca nu e adv chestii ca eu trebuia sa ma presc la el ca am gresit grav. apoi seara am dat eu un msj si el m'a sunat si am vorbit mult. ca el chiar a fost interesat ca eu n'am crezut..ca viata e mereu un risc trebuie sa risc..si eu am zis"a fost numai sunt" si el a zis ramane de vazut. si cica sa fac eu cv sa ii demostrez ca sunt inteersata ca el crede ca nu as fi. nu stiu. si azi mai devreme i-am dat msj cu un pupic si n-a dat nimic. am evoie de pareri. dau funda la cel care ma scoate putin din dubiu.multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| andreiTheDJ a răspuns:

Woow lunga povesteawinking pai din cate am inteles el vrea sa ii arati ca esti interesata de el? ...si poate ca nu tia raspuns la mesaj pentru ca nu stia ce sa scrie..nush thinking

| alexiss_9225 explică (pentru andreiTheDJ):

Da asta vrea, dar cum as putea? a zis ca nu are nevoie de mare lucru. si in plus cand am terminat ieri convorbirea mi-a zis " sa ma suni u"

Răspuns utilizator avertizat
| sexXxuLeT a răspuns:

Eu zic ca el vrea pasarica
happy

| andreiTheDJ a răspuns (pentru sexXxuLeT):

thinking ....nush..dar el fiind baiat poate ....baftawinking happy