Inca nu te-ai decis ce sa faci vara asta? Impreuna cu prietenii de la Fundatia Calea Victoriei venim cu solutia perfecta pentru a te scoate din plictiseala vacantei:)
Te invitam la un concurs unde poti castiga un loc, in limita celor disponibile, la unul din atelierele de mai jos. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii in comentarii atelierul dorit si motivul pentru care l-ai ales. Vom alege castigatorul prin tragere la sorti!
Concursul dureaza pana vineri, 28 iunie.
Succes!
Săptămâna 1 – 7 iulie:
- COMUNICAREA ASERTIVĂ şi puterea de a spune „Nu”, în perioada 1-5 iulie, cu Cristina Eremia
- ENGLISH CONVERSATION workshop, în perioada 1-4 iulie, cu Anca Remeta
- Şcoala de vară – MARI PICTORI ROMÂNI, în perioada 1-5 iulie, cu Arina Gheorghiţă
- Şcoala de vară de SCENARISTICĂ: „Cum se scrie un film”, în perioada 1-5 iulie, cu Vlad Trandafir
Săptămâna 8 – 14 iulie:
- 50 de CAPODOPERE ALE ARTEI EUROPENE, în perioada 8-12 iulie, cu Monica Neaţu
- Atelier de TEHNICI DE NEGOCIERE, în perioada 8-10 iulie, cu Alin Comşa
- Atelier de SCRIERE CREATIVĂ, în perioada 8-12 iulie, cu Alice Teodorescu
- Şcoală de vară: FOTOGRAFIE URBANĂ pentru ÎNCEPĂTORI, în perioada 8-12 iulie, cu Valentin Boboc
Săptămâna 15 – 21 iulie:
- Atelier de ASTRONOMIE: Constelaţii, nebuloase, galaxii, în perioada 15-19 iulie, cu Adrian Şonka
- CASE BOIEREŞTI din BUCUREŞTI, în perioada 15-17 iulie, cu Anita Aterea
- Cum îţi îmbunătăţeşti STIMA DE SINE, în perioada 15-19 iulie, cu Alice Cornea
- HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate, în perioada 15-17 iulie, cu Valentina Bălaşa Ario
- Introducere în metoda BULLET JOURNAL – planning personal, în 18 şi 19 iulie, cu Mădălina Preda
Săptămâna 22 – 28 iulie:
- Introducere în ISTORIA RELIGIILOR, în perioada 22 – 26 iulie, cu Cristian Vechiu
- Şcoală de vară de ACTORIE, în perioada 22 – 26 iulie, cu Karina Nagy
Săptămâna 29 iulie – 4 august:
- Introducere în ANTROPOLOGIA CULTURALĂ, în perioada 29 – 31 iulie, cu Alexandra Ion
- Şcoală de vară – FOTOGRAFIA DE PORTRET, în perioada 29 iulie – 2 august, cu Mirela Bichigeanu
L.E Castigatorul este Delcatty! Felicitari!
Multumim tuturor pentru participare!
Introducere în Istoria Religiilor (22-26 iulie
Atelier de Astronomie – Constelaţii, nebuloase, galaxii (15-19 iulie)
Cum să îţi îmbunătăţeşti stima de sine? (15-19 iulie)
https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/echilibru-interior/
din pacate sunt din Timisoara, dar astea as alege, nu se filmeaza evenimentele sa le pot vedea video?
As vrea sa știu dacă se oferă vreo forma de cazare pentru cei din afara capitalei.
Atelierul de scriere creativa mi se pare o idee foarte buna si ma intereseaza.
De mica m-a pasionat sa ma joc cu imaginatia asa cum se joaca un pictor cu nuantele. A scrie mi se pare o metoda foarte buna de a face acest lucru. A iti expune gandurile mi se pare o resursa mai interesanta decat isi pot inchipui unii oameni. Un text bun poate sa te inspire, sa te emotioneze, sa iti elucideze unele mistere personale, dar, pentru a ajunge aici, trebuie sa stii cum sa iti "impachetezi" ideile.
Participarea la un astfel de atelier da ocazia celor implicati sa invete ce si cum.
Eu aș alege școală de vară de astronomie stelele, plantele. consrelațiile toate mi se par interesante și de o frumusețe uimitoare mi-ar plăcea să le văd de pe un telescop si să învăț mai multe despre ele
„Comunicarea asertivă și puterea de a spune NU" deoarece în situaţia în care suntem confruntaţi cu parteneri de afaceri provenind din alte medii culturale, pentru a deveni competitivi trebuie să ne dezvoltăm un stil de abordare şi o strategie care trebuie să ţină seama de obiectivele organizaţiei pe care o reprezentăm şi să reflecte cultura căreia îi aparţinem. Persoane din ţări diferite au moduri diferite de a evalua lucrurile, cu atitudini şi experienţe diferite, cu puncte-forte şi slăbiciuni diferite.
Grea decizie! Majoritatea atelierelor ma atrag, aveti super teme! Imi doresc sa particip la atelierul
Săptămâna 29 iulie – 4 august:
- CUM ÎMI PĂSTREZ ECHILIBRUL INTERIOR? – Mecanismele defensive ale psihicului, în 29, 31 iulie şi 1, 2 august, cu Lidia Calciu
Cred ca mi-ar fi util in procesul meu de cunoastere si imbunatatire a relatiilor, in special cu copii si familia. Va multumesc!
Aș alege cursul de actorie, deoarece cred că m-ar ajuta în viața de zi cu zi.
Mi-as dori sa particip la scoala de vara-Mari pictori romani deparece mi-am descoperit o noua pasiune catre arta romaneasca si mi-as dori sa aprofundez mai mult tainele din spatele unei picturi. Sunt o iubitoare de frumos, de cunoastere, de naturalete, si imi doresc sa le pot promova, prin prisma artei romanesti.
TPU.ro întreabă: