Voi după relațiile anterioare care au fost mai lungi și in care ați iubit cu adevărat, ați mai dat mesaje după despărțire sau ați încercat sa vorbiți cu persoana respectiva?, măcar așa din respect ca ați fost împreuna atâta timp...
1. Nu este obligat sa îți dea un mesaj. Dacă relația s-a terminat, nu înțeleg de ce te stresezi. Nu ar mai trebui sa te intereseze de el.
2. Depinde. Nu ai de unde sa știe ce zi cât simte el pentru tine.
3. Depinde. Nu lua în seama toate miturile și prostiile spuse din experiente altora sau care reprezinta modul cum prefera ei sa se desfășoare o relație dinte doi oameni după o despărțire.
Eu sunt de părere ca fiecare face ce vrea. Dacă amandoi sunt de acord sa vorbească, atunci e ok, dacă nu, la fel de ok.
Ce spun,, mulți " este o prostie. Pentru ca iubirea înseamnă respect și înțelegere pentru cealaltă persoana. Pentru mine nu are logica ca odata ce nu mai sunteți într o relație de iubire, acel respect sa dispară.
Dacă a fost iubire adevărată, adică aia bazata pe respect și înțelegere, raman in continuare prieteni deoarece ei tot se respecta unul pe altul și își vor binele chiar dacă nu mai sunt împreună. Deci e fix opusul.
Eu consider asta normal. Adică dacă persoana a uitat și a lăsat trecutul în spate ar trebui și tu sa faci la fel. Nici eu nu ia-și da mesaj fostei dintr-o data doar sa vad ce face sau cum este. Nu cred ca exista prietenie după iubite deoarece iubirea cu prietenia sunt doua lucruri total diferite.
Nu rămâi prieten cu fostul lol, de ce ai face-o? să afli prima cu ce fată e împreună?
iar atitudinea asra cu întrebatu e cu dus și întors. și eu fac la fel ca el, consider că dacă ne-am despărțit am rupt total contactu, nu văd rostu de a mai deschide conversații, doar fac ma mult rău. trebuie să te obișnuiești cu ideea că e gata și nu mai există asta cu „îi dau mesaj" pentru că nu mai ai nicio treabă cu omu ăla. da, după ceva vreme poți să-i dai un mesaj să-i feliciți o reușită sau să-i urezi la mulți ani, dar astea cu „ești bine?" etc sunt doar amăgiri și mai rău fac că mereu o să tot aștepți să întrebe, mereu aștepți mesaj de la el și nu e ok deloc, trebuie să te detașezi de dorința de a mai primi mesaje și comunica cu el că doar de aia v-ați despărțit
Ai spus ca el stie ca suferi groaznic dupa el deci sunt 2 scenarii: da mesaj sa vada ce faci, tu ii spui ca suferi si el se simte vinovat. SAU da mesaj sa vada ce faci, tu ii spui ca dansezi Conga in sufragerie de fericire si el (avand in vedere ca stie ca suferi groaznic) crede ca ascunzi suferinta si se simte vinovat. Deci valoarea informationala e 0, singura optiune e ca el sa se simta aiurea.
Prietenia dupa despartire e foarte complicata. De obicei o despartire nu e frumoasa, de comun accord, ziua buna si succes in viitor. Se spun chestii urate, se arunca insulte, acuzatii, lacrimi, etc. Eu sunt foarte buna prietena cu fostul meu fiindca dupa 3 intalniri ne-am dat seama ca nu suntem compatibili romantic si nu suntem atrasi sexual unul de altul. Dar e un om extraordinar si il vreau ca prieten, el a simitit la fel si suntem prieteni. Dar dupa 10 luni e altfel. Deja e prea mult.
anonim_4396 întreabă: