| Vodou a întrebat:

Considerati ca elevii din mediul rural (comuna, sat) sunt mai scazuti din punct de vedere intelectual decat cei de la oras?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, in nici un caz. Sunt elevi foarte buni si la tara si in oras si sunt elevi foarte prosti in ambele locuri. Fiecare elev e diferit si la examene se observa ca elevii de la sate se amesteca cu cei de la oras.

| elvisel a răspuns:

Nu vad de ce ar fi asa, ambele parti primesc aceeasi educatie, si au profesori competenti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Din punctul meu de vedere cei care urmează o școală generala în mediul rural sunt mai puțin pregătiți de către profesori decât cei de la oraș, adică profesorii sunt mai puțin interesați de voi și va dau notele foarte ușor și când ajungeți la oraș la liceu se constata ca un elev de 9 de fapt e de 7-8. Am întâlnit chestia asta când am intrat la liceu. Noi, cei care făcusem scoala generala în oras am avut o scădere mult mai mica (de la 9, 45 eram undeva la 9, 27)in schimb colegii care veniseră de pe lângă Brașov, din satele din împrejurimi, aveau o diferență chiar și de 2 puncte și li se parea ca învățau mult mai mult pentru o nota decât învățau când erau la sat și asta pentru ca profesorilor nu le păsa de ei și era pacat pentru ca aveam colege care își doreau sa învețe și nu aveau de unde, iar când au văzut diferențele dintre note au fost foarte dezamăgite. Deci nu e vina voastră, potențial exista, dar nu exista implicarea profesorilor 100% în dezvoltarea lui. Păcat!

| Aika十六 a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce înseamnă scăzut din punct de vedere intelectual? Există o medie a coeficientului de inteligenţă?