Ca fapt divers - TOȚI pe care îi cunosc eu și au 50 de ani sunt cum mă îngrășasem și eu după 45 de ani.
CRUNT am slăbit
- 17 km pe zi mers în 2 rânduri dimineața și seara câte 8.5 km.
- mă învârteam 3 ture în jurul unui parc și erau fix 8.5 km
- alimentație - maxim jumate de pâine pe zi cu ceva
Calculul făcut a fost de deficit caloric zilnic de 500 calorii.
În 8 luni am slăbit 30 kg fără să am nimic cu sănătatea.
NEVASTA m-a susținut și ea a mers cu mine când mergeam zilnic 17 km dar ea s-a menținut la greutate că mânca foarte caloric.
Dacă vrei să slăbești 30 kg în 8 luni așa faci
- 17 km mers pe jos zilnic
- alimentație să ai deficit caloric zilnic 500 calorii.
Desigur că da, organismul are nevoie de energie non stop, tu când ești pe minus el se consuma la propriu, la început slăbești rapid și 5 kg Intr o săptămână apoi mai puțin
Schimba-ti alimentația. Adica nu urma o dieta, schimba-ti alimentația. Definitiv.
Eu am slăbit 30 de kg în 8 luni.
La 110 kg am ajuns foarte rapid într-un an și am slăbit 30 kg în 8 luni.
Bravo.
Ca fapt divers - TOȚI pe care îi cunosc eu și au 50 de ani sunt cum mă îngrășasem și eu după 45 de ani.
CRUNT am slăbit
- 17 km pe zi mers în 2 rânduri dimineața și seara câte 8.5 km.
- mă învârteam 3 ture în jurul unui parc și erau fix 8.5 km
- alimentație - maxim jumate de pâine pe zi cu ceva
Calculul făcut a fost de deficit caloric zilnic de 500 calorii.
În 8 luni am slăbit 30 kg fără să am nimic cu sănătatea.
NEVASTA m-a susținut și ea a mers cu mine când mergeam zilnic 17 km dar ea s-a menținut la greutate că mânca foarte caloric.
Dacă vrei să slăbești 30 kg în 8 luni așa faci
- 17 km mers pe jos zilnic
- alimentație să ai deficit caloric zilnic 500 calorii.
Categotic Da, dar ceea ce functioneaza pentru cineva, nu e neaparat sa functioneze pentru toata lumea. In primul rqnd trebuie sa cunosti cauza exacta pentru care ai acele kg in plus, in functie de asta stabilesti si modalitatea de slabit.
Exista anumite operatii pe care le poti face pentru a slabi, dar doar daca nu functioneaza nicio metoda de slabit pe care ai incercat-o, in plus trebuie sa ai cel putin 80 sau 90 de kg. operatiile de genul asta costa 2500 de euro in Turcia (da, m-am uitat pe net). daca te operezi, trebuie sa faci dupa asta un regim strict cu supe, ceaiuri etc. timp de 3 sau 4 luni. slabesti treptat, nu esti skinny (foarte slab) dupa operatie, skinny esti dupa cativa ani de la operatie din cate stiu.