Acorda destul de mult pentru persoane care nu merita si destul de putin pentru persoanele care merita. suficient este un cauvant controversat pentru ca suficient nu e niciodata suficient cand e vorba de bani. "picati din cer" adica de la stat. Statu acorda ajutoare pentru familii care nu au minte si fac 7-8-12 copii, care nu le poate oferii nici macar un trai decent si cu un viitor prescris: Muncitor necalificat sau hot, drogat. Din 12 copii pentru care plateste statu. daca ajung 2-3 sa realizeze ceva e bine. Acum depinde ce nevoi speciale, daca te referi la persoane cu disabilitati, poate ca ar fi rost de mai bine. insa si ei sunt cam nefolositori unei comunitati, deci eu unu sunt de parere ca este loc de mai bine insa si statul face destule.
Bineinteles ca nu.In ziua de astazi, nici un om normal nu valoreaza ninic(in conceptia unora), dara-mi-te o persoana cu nevoi speciale. Din punctul de vedere al unora, acesti oameni nu merita nimic altceva decat batjocura, dispret, vorbe de ocara. Poate ca nici nu merita sa traiasca. Poate ca ar trebui sa se arunce intr-un rau, sau in fata unui tren, pentru ca sunt niste gunoaie, niste rebuturi omenesti. Poate ca sunt cam dura, dar eu asa vad lucrurile.Nu zic, mai sunt si oameni cu suflet si suficient de inteligenti ca sa vada dincolo de aparente. Dar acestia sunt cam putini, din pacate.
Nu acorda nici jumatate din ajutorul necesar! La noi legile ii protejeaza doar pe cei care au bani!
anonim_4396 întreabă: