anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Contează ce faci nu pe cine ai lângă tine!
Da sau nu?
argumentează

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e intrebare filozofica?
Mie mi se pare doar o intrebare care pote fi interpretata de ii sar diacriticele.

| Patience a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate; da oricum eu eram singurica pe aici si nu avea rost sa fac pe inteligenta..lasa omu' sa se simta geniu, daca la o intrebare care poate fi interpretata in 1000 de feluri el asteapta ca raspunsul sa fie exact cel pe care il gandeste atunci are o problema serioasa nestiind ca nu exista 2 oameni care sa gandeasca identic si nu are rost sa continuam...

| Patience a răspuns:

Eu cred ca amandoua.Nu conteaza cine este langa tine atata timp cat poti lua propriile decizii(in masura in care nu afecteaza in mod negativ alta persoana) si esti constient de urmari.Cu toate astea de cele mai multe ori acel cineva de langa noi ne va influenta chiar daca nu constietizam.big grin

| JosephStalin a răspuns (pentru Patience):

Nu ai înțeles întrebarea

| Patience a răspuns (pentru JosephStalin):

Conteaza ce faci nu pe cine ai langa tine. da sau nu?

Imi poti explica?

în cazul unei sinucideri ce rol pozitiv ar mai avea cel de lângă tine?

1.Despre sinucidere ..doar lasii o fac.

2.Nu ar mai avea niciun rol pozitiv pentru ca tu deja ai luat decizia si ai facut-o.Dar atunci cand iti pasa de cineva inainte de a lua o decizie, mai ales una extrema te gandesti la el(ea). Deci conteaza cine e langa tine.

3.Omul este un animal socialhappy In cazul meu am o dependenta de oameni (cea mai mare pedeapsa ar fi sa ma lasi in pustiu singura) iar deciziile pe care le iau sunt in functie de cei care sunt langa mine.Inca o data conteaza cine e langa tinehappy

A fost bine de data asta?tongue

Vina mea e că pun întrebări filosofice
Sictir mie!

Macar esti multumit de raspuns sau imi zbat creierul degeaba la ora 2 noaptea?

Sunt mulțumit că văd și răspunsuri greșite

| anonim_4396 explică (pentru JosephStalin):

Iti da un sut in fund ca sa iti iei zborul mai repede sau te trage langa el/ea.

Întrebări similare