As fi impocrita daca as afirma ca numai una dintre ele.Sa aiba un aspect fizic placut si un caracter bine definit
Caracterul, conteaza interiorul nu exteriorul. Multi oameni judeca dupa infatisare si de aceea si critica, dar daca ar incerca sa-i cunoasca mai bine ar vedea ca mai important este caracterul si interiorul.
Caracterul. Poti fi frumos/a, dar daca ai un caracter urat, tot timpul vei fi antipatic/a.
La prime vedere infatisarea, in general caracterul... daca nu are caracter, macar infatisare sa aiba
Caracterul e primul si putina inteligenta nu strica. pentru ca degeaba esti frumos daca esti fitos si P... ost, si infatisarea e importanta dar.nu foarte...
Sunt de acord cu @Oz conteaza mult mai mult caracterul... desi unii baieti se uita doar la infatisare si mai putin la caracter.
Am observat ca multi aici au optat pentru caracter, dar sunt sigura ca daca o fata ar intalni un tip nasol si eventual si mai saracut, dar cu un caracter de admirat, ar atarna mai mult in balanta fizicul urat. In ziua de azi nu recunoastem dar suntem foarte superficiali. Daca o tipa da peste un tip care arata super bine si o mai si vrajeste nitel la inceput, gata, o vezi lesinata dupa el chiar daca el se poarta ca un taran apoi. Astfel cum va explicati ca sunt femei care sunt tratate asa urat si eventual chiar batute. Eu personal nu sufar baietii care arata bine. Aaa, daaa, in poza dau bine si sa fiu intr-un bar sau eu stiu unde si sa vad unu, as fi ca un caine cu limba scoasa, dar sa nu vina la mine sa deschida gura, n-am nevoie. Genu asta de persoana crede ca e mai presus de orice si ca poate avea pe oricine si nu e asa. Si baietii patesc la fel. Una mai uratica sau mai plinuta nu-i atrage, dar daca le face cu ochiu' una care arata "hot", gata, lulea. Deci sa fim seriosi, nu e chiar asa. Eu le-am ales pe amandoua. Eu am cautat de cand ma stiu pe cineva care sa fie un pic din amandoua si zic eu ca am gasit. Succes si voua
Caracterul iti formeaza infatisarea. Ai auzit de confucius? Era cel mai urat barbat, insa cand deschidea gura
Ambele sunt importante. cand cunosti o persoana infatisarea este cea care "vorbeste" iar caracterul il descoperi pe parcurs.
49% infatisarea 51 % caracterul kiss:*
Si infatisarea conteaza ca daca esti urat rau nu cred ca se mai oboseste cineva sa vorbeasca cu tine chestii din astea deci nu tiar mai conta caracterul asa mult... Dar totusi ambele sunt importanete
Infatisarea este si ea victima timpului.pe cand caracterul unui om se topeste abia prin ultimii ani de viata. Totusi, daca ai caracter si arati cam prost, sigur vei trai fericita alaturi de cineva care te pretuieste cu adevarat. Daca arati beton, dar stai la pamant cu acest caracter, te vei satura sa iti cauti jumatatea. Daca le ai pe ambele...mai trebuie sa zic?!
Depinde la ce se refera intrebarea, area de aplicatie.
Daca e vorba de un angajator in vanzari, infatisarea, caracterul nu este interesant.
Daca este vorba de functie de conducere caracterul, indraznet, autoritar, sa nu-l intorci cum vrei, sa stie ce vrea.
Daca vrei prieten nu casatorie, ia-ti unul frumos oricum iti traiesti tineretea nu il iei sa aduca bani in casa.
Daca il vrei de barbat, depinde e relativ, daca esti frumos/frumoasa ia unul mai uratel daca vreti sa va linistiti, daca nu va continua lupta pentru ciolan (ciolan= autoritate) la voi in casa direct.
Personal intrebarea este vaga era de ajuns sa se discute numai de una, pentru ca in majoritatea cazurilor sunt legate, exceptiile confirma regula.
Cand o sa fie timpul (daca vine) fiecare o sa stie ce vrea de la viata si o sa aleaga in sensul acela, cine vrea sa faca cariera nu cred ca o sa se incurce cu vreo frumusica foc, stim noi de ce,
cine se indragosteste de cineva frumos o sa aiba ce au ales.
Pentru detalii studiati intelepciune populara si va zice acolo ce va zice pshihologia, fiziologia (roseata in obraz la anumite domnisoare) si mai toate stiintele la un loc.Cine are ochi de citit sa citeasca.
Eu unu la insiratoare as aplica: da-mi doamne forta tanarului si mintea batranului...
Un om este perfect cand arata bine fizic si este si inteligent. Dc. sa te multumesti cu una cand le poti avea pe amandoua.
Zapada890 întreabă: