| alyntgjiu a întrebat:

Conteaza marimea la barbati? laughing ce zici am fetelor? rolling on the floor

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista un numar de femei, nesatisfacute si mereu in cautare de ceva mai bun care au impresia ca conteaza. Eu iti spun sigur ca atata timp cat este in limite normale, lungimea penisului chiar nu conteaza. Conteaza putin, dupa ce nasti, grosimea. Cea mai buna dovada este ca lungimea vaginului e de 8-9 cm, deci orice penis normal dezvoltat e perfect suficient.

mlm
| mlm a răspuns:

Si chiar daca este mica, important este sa fie jucausalaughingrolling on the floornu marimea conteaza fratilor, poate pentru cele nesatule.

auran
| auran a răspuns:

Pai daca stii cum sa o faci si ce sa faci cu ce ai, NU

| Sara a răspuns:

Normal k, conteaza. degeaba fetele ar zice ca nu. conteaza si lungimea si grosimea la macaroana laughing

| gabrielutzu a răspuns:

La ce marime te referi?
Sa fie oare invers proportionala cu marimea mintii tale?

| gabrielutzu a răspuns:

Si tu nu ai inteles ironia mea.

| mioara a răspuns:

Nu neaparat///////////////////////

| alexam a răspuns:

De ce? esti nesigur pe tine? laughing

| Crissa_4407 a răspuns:

Pt mine sincer nu conteaza marimea, conteaza cel mai mult cat de satisfacuta esti si bineinteles nr de orgasme...winking parerea mea.Intr-un cuvant conteaza cum ti-o folosestibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu sti so folosesti, mai bine nu ai avea-ohee hee. trebuie sa ai experienta nu neaparat sa o ai mare. Fetele mai tare se excita daca te joci cu clitorisul lor si sti cum sa o faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În pat trebuie să fie tandru, drăgăstos nu bădăran.
Mărimea? Nu are relevanță dacă cunoaște drumul și calcă ușor până la destinație.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate chestiile astea, sunt tampenii...omg, daca pertenerii sunt importanti unu pentru celalalt, daca exista sentiment, s un pic de dragoste, probabil ca ar face "sexul" nemaipomeni, indiferent de marime, grosim, si etc etc happy parerea mea

| Mariana_8059 a răspuns:

Grosimeahappy

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare