Cred ca as fi reactionat la fel in locul tau.pai sa fiu sincera, eu vorbesc cu un baiat de 2 ani pe mess si la fel mi s-a intamplat.inainte mi se parea cam uratel(cam acum un an si ceva) si acum super dragut.dar ma comport la fel cu el ca si atunci.lui i-a placut felul meu de a fi si vorbim pe mess, la telefon si din pacate nu ne putem intalni pentru ca e distanta.asa ca fii deschisa, baga-te in seama cu el si uneori fa glume de genul "nu mai bagi lumea in seama?", intreaba-l ce face si usor-usor afla ce ii place la o fata.probabil ca isi va da seama ca il placi si daca simte la fel iti va arata.nu mi se pare ca esti deloc insistenta, vrei sa ii arati ca nu ii esti indiferenta.el chiar daca te-ar place, probabil nu ti-ar spune.asa ii dai tu un "avant". oricum, nu stiu daca toata palavrageala mea te ajuta, insa eu iti tin pumnii
Sigur ca sunt sanse...incearca sa il intrebi daca isi mai aminteste ce a fost intre voi...si daca nu rasp mereu mai are si baiatu' treaba propune ca vrei sa fiti impreuna
Diorrus întreabă: