anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Continuare: problema e ca m-am jurat impreuna cu el la biserica ca nu ne vom desparti niciodata, eu sunt credincioasa si imi e frica sa imi fac pacate. Ce credeti? cum ar trebui sa procedez?

5 răspunsuri:
| bkmad a răspuns:

Si oamenii cand se casatoresc fac juraminte si tot ajung la despartire daca nu va intelegeti nu are rost sa stai cu el doar pentru un juramant roaga-te la Dumnezeu si spune-i ce simti cu adevarat si vei vedea ca el te asculta si nu te pedepseste pentru ceea ce simti poate el nu va mai fi atras de tine si te va lasa (nu-ti doresc) zic asa si va fi o perioada mai grea dar asta nu va fi vina ta e vina lui nu te mai gandi la asta fi linistita gandeste la ziua de azi sti un vers :nu te mai gandi la maine ca uiti ziua de azi. Asta iti propun sa faci :*:*

| NarcisSistul a răspuns:

Dap...Nu trebuia sa faci asta.si eu consider ca nu are rost sa te duci sa vb cu preotul.pana la urma esti un copil...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ar trebui sa respecti juramantul, dupa parerea mea respecta juramantul, pentru ca daca nu respecti e un pakat foarte mare, si poate sa ti se intample ceva pentru ca nu faci ceea ce ai jurat! dar nah u faci cum vrei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da problema este ca eu nu mai simt aproape nimica pentru el sad. Sunt doar... obisnuita cu el nu stiu cum sa zic. Dar nu mai simt decat 30-40% iubire pentru elsad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu as fi facut asta, imi pare rau pentru ke s-a intamplat, insa, mai intai du-te la un preot cerei sfatul, roagal sa te indemne, apoi kerei iertare si lu Dumnezeu, iar dupa akeea vorbeste si ca baiatul akela si explica-i situatie si zi si lui sa faca akelasi lucru ca tine(adica ke ti-am zis tie sa faci). bafta si sper sa te ierte Dumnezeu si sa inteleaga si parteneru tau...thumbs upthumbs upsad