Esti o povestitoare desavarsita Poti scrie si o carte despre povestea asta Nu vreau sa par pesimist, dar relatiile la distanta sunt cam delicate...trebuie ca ambii parteneri sa isi dedice o mare parte din timpul lor relatiei ca sa tina.In cazul meu relatia la distanta cu fata ideala nu a tinut si nu am facut decat sa sufar ca un prost. Poate voi doi o sa aveti norocul sa ramaneti impreuna cat mai mult timp. Iti doresc numa bine Salut
SSuuperrr ce sa mai zic:X am citit toate partile.relatiile la distanta functioneaza daca sunt serioase. sunt cu un baiat care sta la 102km de mine. suntem impreuna de 8 luni aproape si sper sa tina cat mai mult.sunt superbe intalnirile care nu sunt asa dese normal cum sunt celelalte dar sunt pline de emotie si mai profunde si sincere.In cazul tau eu zic ca o sa functioneze cu baiatul misterios(nu ai specificat numele) e atent cu tine :X si asta ador la un baiat.pentru ca, cu frumusetea nu faci nimic. si chiar mi-a placut la nebunie povestea bravo voua :*
Sa ne mai povesteti cand vine si sa ne spui tootul esti o super scriitoare fa-ti un blog si damil si mie trimitem un mesaj pliz esti super Ma declar fanul nr 1 :X:X:X
Iti va tine parerea mea. Daca tu il iubesti si el te iubeste din cate am citit eu va tine