| Ofiintă a întrebat:

Continuatz please: Este o noapte ciudata

Geamurile vechi ale bunicii sunt batutzi de furtuna cumplita de afara, Sub plapuna mea se afla un baietel care vajaie de frica

Ceasul suna ora 12 cineva bate la usa
Ma ridic in picioare si ma apropii de usa... Ma uit pe vizor dar nu e nimeni afara. Ma intorc in camera, cu speranta ca a fost doar imaginatia mea. Peste 5 secunde acel,, cineva,, bate din nou la usa, de aceasta data mai puternic. Ma scol din nou in picioare, ma duc la usa si ma uit pe vizor... Nimeni. Ma intorc dar deodata din camera in care dormeam se aude un urlet infiorator. Urc in graba scarile si cand sa deschid usa, in fata ochilor mei era o scena teribila.

Răspuns Câştigător
| kri a răspuns:

Copilul acela era imbracat cu niste haine zdrenturoase.L-am intrebat ce cauta el la usa mea iar el imi spune:
-Am venit sa locuiesc aici!
Mi se parea ceva ciudat la el, parca ma luau fiori! Eram singura acasa(parintii mei lucrand 24 de ore), iar eu evident ca i-am raspuns ca nu pot sa il las sa intre.Am inchis usa si am sunat-o pe prietena mea.Imi era foarte frica, absolut nimeni nu imi raspundea la telefon.
Acel copil continua sa bata la usa eu i-am deschis iar el mi-a spus:
-Lasa-ma sa intru eu sunt un om obisnuit!
Mi-am luat inima in dinti si l-am lasat sa intre.Era ora 04:00 si eu inca nu adormisem, eram foarte curioasa ce face acel copil in camera parintilor mei.Toata noapte a vorbit cu cineva la telefon.
Am adormit pana la ora 06:00 pana parintii mei au ajuns insfarsit acasa.Cand au vazut un copil in dormitorul lor s-au speriat si mi-au spus(el inca dormea):
-Ce e cu copilul asta in camera noastra?!
Eu le-am explicat ce s-a intamplat iar ei m-au inteles,iar apoi au prins un drag de acel copil de nu va puteti imagina! Stiam ca e ceva neinregula cu acel copil privirea lui ma inspaimanta.
Intr-o seara el a vrut sa le ia viata parintilor mei(pentru ca eu am stat cu ochii in patru am vazut).L-am impis afara la usa unde l-a calcat o masina.
Si astazi mai rasuna in incapatoarea vila un ciocanit la usa, sau ma rog asta poate doar in imaginatia mea!
Mai poti sa faci si uh modificari, poate am mai avut greseli de ortografie sau virgule mai ales pentru ca nu am prea pus...nu e cine stie ce dar,. poate o sa iti placa, app la ce iti trebuie? Funda?

2 răspunsuri:
| Buuff a răspuns:

Greu sa faci tema nu...oh go onlaughing

| Ofiintă explică:

Nu este tema l-)