Deci,asteptam sa povestesti .Da, eu zic sa te mai duci.Chiar daca e fara viitor,mai bine ca se intampla decat deloc.Ii poti cere numarul,id-ul,sa vorbiti, asa il mai intrebi cand mai vine si va intalniti. Daca as fi in locul tau, m-as duce.Nu as rata ocazia.
Acum zâmbesc, crede-mă. Povestea ta e frumoasă.
Exact cum am spus şi ieri, du-te, nu ai nimic de pierdut. Totuşi, oi fi eu prea paranoică, dar parcă prea mult zâmbet şi prea multă galanterie. Dubios.
Anw, du-te! Trăieşte clipa, chiar dacă nu va dura o veşnicie!
Eu zic sa te duci si maine... poate e o relatie care nu are viitor dar vei castiga un prieten bun!
Ff tare povestea ta si tipul ff galant,ar trebui sa mergi,nu stica
nu pune suflet pentru ca nu stii cine este el sh ce vrea de fapt, dar o idila asa de cateva zile nu strica
Ai grija ce faci, fii cuminte sh flirteaza in continuare ca doar nu dai cu parul puupp.pa pa
Genial foarte romantic .Nu ştiu ce să.ţi zic.mi.e teamă că ai putea suferi. exact cum ai zis şi tu.defaapptt.du. teee .mai bine să ai inima lui decât nimic e un tip foarte ăă.e bestial :X.nu ai ce pierde . succes :X
Da, si mie mi se pare ca e prea perfect ca sa fie adevarat. Probabil ca o sa ma duc, nu stiu...