saraca, ori era tampita, ori tampita, dar eu cred ca era de amandoua... oare asa o sa ajung si eu?
Ce pot spune... daca fetei ii place? Pentru ea asta e un sport extremSi culmea inventat de ea!:-o
Ce pot spune....daca fetei ii place?Pentru ea asta e un sport extremSi culmea inventat de ea!:-o
Oameni din astia dusi cu pluta am si eu pe la bloc. Copii de 7-13 ani rup din gardul viu o crenguta, se catara pe conducta de gaz si o bat pe pisica mea cand iese aceasta pe terasa (stau la parter); si ea saraca riposteaza si ii zgarie pe fata. Parca copiii astia n-au vazut in viata lor pisica... Apoi eu am probleme cu parintii micilor ingerasi, degeaba le explici ca nu pisica mea feroce a fugit dupa ei sa-i atace.
Apoooi sa nu-i auzi cum injura Cred ca nici nu stiu ce spun
Cred ca asa sunt crescuti de acasa.
Imi place fata.
Glumeam.
E amuzant cica se da jos si incepe sa rada...cred ca a facut-o intentionat...saracu` pieton...
Si eu am lovit pe cineva, nu m-am gandit sa rad... o sa ma iau dupa fata aia...
Si peste mine a dat un bezmetic d-asta cu bicicleta. M-am rastit putin la el si nu mai stia ce sa faca, pe unde sa fuga.
Concluzia e ca pana nu-i pune cineva la punct vor face la fel.
Pai atunci cand o sa dea cu masina peste un pieton si o sa ajunga la inchisoare sa vezi ce o sa mai rada. Mult si bine. O sa rada intre 5 si 20 de ani.
Din experienta...copii din ziua de azi vor sa fie tratati ca niste adulti, cand ii tratam cu superficialitate sau superior, reusim sa scoatem ce este mai rau la suprafata.Crede-ma stiu ce spun...nu conteaza, la un moment dat prin ce metode se fac auziti sau simtiti...
anonim_4396 întreabă: