| DemonSoul a întrebat:

Craciunul asta am fost la colindat cu 7 colegi de clasa(4 baieti si 3 fete) Si de care pot spune ca m-am indragostit si no...in astea 2 zile ma uitam la ea, ea la mine! Pana azi seara cand am primit un soc! Eram pe plecate si m-a intrebat " Cand pleci sa imi zici" am crezut ca vrea sa vina cu mine, sa imi zica ceva! Eu m-am dus acasa cu o fata si cu un baiat si i-a mi-a zis ca mai ramane putin (P.S. am colindat cu ii moda prin Transilvania ( Ne-am colindat familile fiecaruia ) iar fata respectiva a mai ramas la ultima colega ) si... nu ne-am dus toti! au ramas ele cu inca 2 baieti( cred ca sa o conduca acasa)! SI NU stiu ce se intampla? II place de unu dintre ei? Sau ce? Dau funda! Scuzati de unele exprimari! Dar sunt foarte MIRAT!

4 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa lucrurile astea, daca merg eu la o colega asta nu inseamna ca-mi place neaparat de ea, sau invers. Cand un baiat sta cu o fata nu inseamna ca vrea sa fie cu ea, poate au gasit un subiect comun si are ce discuta cu ea.

| DemonSoul explică (pentru introduaicinumele):

Inteleg ce zici, m-ai calmat putin dar pe mine m-a ingrozit intrebarea aceea?" Sa imi zici cand pleci"?

Răspuns utilizator avertizat