Trece timpul repede.Daca ai aceeasi profi` te stiu cum inveti si iti pun note mari(daca inveti bine`). Sunteti cei mai mari.(doar chestiile bune).
Dati si simulari(uni profi` vor vrea sa le noteze si in catalog asa ca invata), teza la istorie/geografie, mai faci si pregatire cu profesorii pentru evaluari(poate daca nu le ai prea bine` cu romana/matematica mai faci si ceva` meditatii). Toate astea inseamna timp pierdut ca oricum evluarea este fffoarte usoara(mult mai grea este simularea).Am uitat sa mentionez ca nu toti profesorii vor trage de tine`e in al2lea semestru. Succes, pentru mine` a fost usoara clasa a 8a` si nu am fost nevoita sa tocesc.
Nu se scoate o ora de sport, faci tot doua.In plus ar fi faptul ca esti mai stresata.
Pai ai cam spus tot.O sa faci o saptamana desen una muzica, o singura ora de sport.O sa te streseze profesorii cu examenul(partea cea mai :-&).O sa te desparti de colegii tai si va trebui sa-ti alegi un liceu, sa inveti putin mai mult + nu cred ca vei uita anul asta.