Deci in primul rand mergeti TOTI din clasa si faceti plangere la directoare ca vine proful ala beat la scoala si daca nu se rezolva poti merge si la inspectorat.
Faza cu scazutul notei la puertare nu prea cred din moment ce nu te-a reclamat (cred ca era prea beat sa isi aminteasca) si oricum pana la nota 7 la purtare nu intra in comisie asa ca doar dirigintele/diriginta ta e de acord va putea sa iti scada nota la 9.
La fel zic şi eu. Mai bine vorbeşti tu îaninte cu directoarea. Şi-i spui tot ce-ai spus mai sus. Inclusiv ce-ai zis tu.
Daca ii spune directoarel... apara-te (dar in absenta profesorului d muzica) si spune- directoarei ca a venit beat la ora a inceput sa va injure si ca uh nu l-ai injurat dar ca asa i s-a parut...De preferat: spune-i la directoare d profu d muzica inainte sa te spuna el p tine
Ai dreptate, dar nu cred ca o sa fie colegii de acord sa facem plangere si nici eu nu as vrea sa fac plangere ca si eu sunt vinovat pe de o parte ca l-am injurat! As vrea sa se uite totul da nu stiu ce o sa faca el?!?!