| simona_2554 a întrebat:

Cred ca "am intrat" intr-o stare de depresie din cauza bac-ului si din cauza certurilor frecvente cu iubitul meu! cum sa scap de stare asta?! ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Gandeste pozitiv. O sa impaci cu el si vei lua cu succes bac-ul.Toti avem momente de astea insa unii se autocontroleaza iar altii cedeaza.Trebuie sa iti imparti timpul astfel incat sa impaci si capra si varza

7 răspunsuri:
| Andreeagen a răspuns:

Poi Descarca-te... Sunt multe metode prin care poti face asta... Plansul... dansul... sexul... condusul... cumparaturiile sacul de box... sau ceea ce te face pe tine sa te simti binehappy
Numai binehappy

| night_crawler a răspuns:

Incearca sa te linistesti...nu te mai gandi la astfel de lucruri...citeste o carte sa te mai destinzi un pic happy

| angella1972 a răspuns:

Ar fi bine sa te inchizi in casa vreo doua zile, fara telefon, fara iubit si fara cartile pentru bac.doar tu, un tort de inghetata, filmele tale preferate si liniste. distreaza-te ca in copilarie, facand parada modei, ia-ti o carte de colorat, da muzica tare si danseaza cat poti.cand te vei simti mai bine, iesi din carantina, ordoneaza-ti materia pentru bac, rupe-o definitiv cu iubitul neintelegator, si ia-o de la capat.nu-ti recomand pastile sau ceaiuri sau alte chestii

| therock a răspuns:

Sex!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Simona,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dormi mai mult, relaxeaza sistemul nervos, ia Imunostim, schimba starea psihica si intareste imunitatea, succes la examene.

| SERIALS a răspuns:

Te inteleg perfect) cu depresia(((